Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
mcsabee
üzenetére
"Akkor neked D2-ben tonnaszám hullottak a 3/20/20 sc-k a HR-ek, minden sarkon esett Tyrael, LLD bow, trires..." 4éve tolom a Mediánt, de még nemsikerült egyszersem 100%ra bítelni, nemhogy a topelitcuccokat megszerezni(legalábbis az álltalad említetteknek megfelelőt). Emelett nemmind1, h a cuccokat hell bál droppolja akit 5perc alatt runolsz napi 70x, és vagy dropp vagy nem. Vagy ugye, egy olyan mapot próbélsz akasztani, amit csak 40szint múlva tudnál vinni, viszont max szintű vagy
. De haggyuk sztem eleget példálóztunk, miért nehezebb a Medián. Az, h tisztán jobb én direkt elkerültem. Tény, h "több", de már csak a D2 fanatizmusom miatt sem mondtam volna
.
Amit viszont kicsit komolyabban veszek, az az, h kérlek ne próbáld úgy beállítani, mintha mi ketten játszanánk összesen, a fórumán 300ezer hozzászólással bír, csak a legutóbbi updatet(4hónapos) közel 500ezern töltötték le. 2010 moddb 6. hely. Sajna Mo-n kicsit kisebb népszerűségnek örvend... vlszínűleg a tieddel szinoním hozzáállás miatt. -
Sirandrish
legenda
válasz
mcsabee
üzenetére
Csak egy mondatot emelnék ki

"Ha annyira jó lenne a Media, mint ahogy itt istenítitek, akkor mindenki azt tolná a D2 helyett, elvégre miért játszana bárki egy rosszabb játékkal, ha van jobb, nem? "
Nem, nem tolná mindenki mert ezerszer nehezebb/több kihívást nyújt és ez sokaknak nem tetszik.
Sokak jobban szeretnek a már említett 10éves gearel szaladgálni amiben szintről szintre tudja már 5 éve hogy mikor és hova kell menni...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Suzuki topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Proxmox VE
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Nyugatinál új és újszerű gyönyörű Ps4 / Playstation 4 Kontrollerek, tartozékok
- Apple iMac 21.5" (2017) Kétmagos i5-7360U 2.3Hz 8GBGB/ 256GB SSD , üzletből, garanciával
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- Apple watch Ultra 3 hibátlan 2028.10.11. Jótállás
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. De haggyuk sztem eleget példálóztunk, miért nehezebb a Medián. Az, h tisztán jobb én direkt elkerültem. Tény, h "több", de már csak a D2 fanatizmusom miatt sem mondtam volna