- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
Szerintem ti még mindig nem értitek, hogy mit jelent a limit. Család jön haza péntek este és ennyi volt. Itt nincs elcseszett idő, nincs happy end meg hell fokozat, itt az van, hogy ameddig eljutok, ott teszem le a lantot bizonytalan időre és eleve, ami időt eddig rászántam, azt pontosan tudtam, hogy elcseszett idő lesz, de ezt a pár napot most erre szántam.
Azt hittem pár napba belefér, merthogy eddig minden ilyen jellegű játék, ha később nosztalgiából elővettem ötödannyi ideig tartott, mint először.
Végülis ez most is így lesz, csak a játék 2/5-ödénél.
Szerk: természetesen köszönöm a segítséget, lehet próbálkozom még tovább, de az is lehet inkább bevágom végre a szunyát.
Szerk2: az emlékek amúgy jól visszajöttek, pl. most is úgy fáj a csuklóm a sok kattingatástól, hogy letörik a kezem - ez régen is így volt.
Viszont elolvastam a sztorit, hogy ki kivel és ki ellen, és tök jó. Kár, hogy ennyire keveset szőttek bele a játékba és inkább pár látványos mozira lőtték el az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- LEGO klub
- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- Yettel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest