- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
zsirfecske #14386 üzenetére
enigma nem (csak) mobilitas miatt kell summon nekronak, hanem azert, mert szorny melle teleportalva az osszes summon azonnal egy ellenfelet kezd el utni.
fullos telemancer (enigmas summoner) eseten pl uniquekra eleve nem szabad latatlanban teleportalni, mert elobb group wipeol a fire enchanted, mielott van idod ranezni az affix listre es kifutni a radiuszbol. valahol mintha olvastam volna, hogy az FEt egyebkent vegre nerfeltek. ami jo, mert .10 alatt az akkor meg online only contentet leszamitva (offline voltam) negy ellensege volt a nekronak: az FE, Nilhatak (amit a Pindlerun miatt eleve kihagyott az ember offline), az Iron Maiden (ezt kiszedtek talan 1.12 korul) es egy nagy csapat very fast soul ha az ember rossz utemben mozgott.
resist szempontjabol macerasabb a helyzet, de gyakorlatilag infernon amig megvan a max lightning alapvetoen annyira nem lesz baj.
hasznaltam vipermagit is a nekron, eg es fold a kulonbseg miutan megszokod, hogy egyszeruen maskepp kell vele jatszani.
a grind factor viszont egyebkent tenyleg katasztrofa high end gearhez, mar 15 eve is az volt. barati korben nagyon sokan nagyon sokat toltuk. PTRen kb a fele csapat kiprobalta, aztan vegul nem vette meg senki
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #14386 üzenetére
Persze, mások vagyunk. Én nem a traderit használom hanem a jspt, és szolgáltatások értékesitésével tized annyi játékidő alatt jutottam el az enigmáig, szóval számomra nem is kérdés hogy nem verem el az 50% árat valamire amit nem a céleszköz csak az odáig vezető út szereplője.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Autós topik
- Windows 10
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 4K Gamer PC - i9 - vízhűtés - RTX 4090 - 48GB RAM
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HP ZBook Firefly Gen 8 I7-1165G7
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest