Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ncc1701

veterán

válasz Joco_77 #12233 üzenetére

Nem muszáj minden resistnek a plafonon lenni amúgy. Legfontosabb a light, fire, utána a cold, majd a poison. Én aszerint rakom be a resist sc-ket, h hová megyek. De plö travit is 48-as fire resisttel runolom, mert laza vagyok. :) Meg ugye a cta sokat segít. Anni nincs, torcsom is csak egy 12/12 körüli amazon, pedig kiütöttem vagy 10-et már, de erre nem költök.
    Annit 13-án lehetett utoljára fogni, figyelem a srác discord csatornáját, fogok próbálkozni, remélem a héten megint lesz alkalom.

Ja, cuccok. Full mf-ben tolom, sorcira nem költök, az csak munkaeszköz. Shako+ptopáz, ocu + 5/4 cold facet, 28-as viper+ptopáz (van 33-as, csak nem tudom kilukasztani), gamblézott 2soso+10fcr amu, 35-ös spirit pajzs, 39-es chance guards, tearhaunch cipellő (nem esett még war travi), goldwrap, 30+28-as nagelek, stashben gheeds, meg egy crap ama torcs, plusz némi resist, és mf sc-k. Mercnél gaze+15ias jool, stone armor eth balrok skinben, eth cv insight. Kalap. Most annyit csinálok, h cold ág mellett erősítem a lightot, de ez csak annyit jelent, h kap 5 pontot a chain lightning/light mastery.

Új hozzászólás Aktív témák