Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz nightmare13 #5803 üzenetére
Elírtam, 22M-ra.
Megártott a tegnapi monopoly.
-
Agro
senior tag
eladó
-
Cyberbeni
addikt
Senki nem játszik weapon throw barbárral?
Ez a szépség még mindig megvan: -
angelside77
tag
válasz angelside77 #5671 üzenetére
Elkelt a csizma 50 misiért. A pénzből meg ezeket újítottam, alsó sor.
[ Szerkesztve ]
Rég feladtam, hogy embereket mentsek meg a világnak a fejükben levő szellemektől.
-
Vole
aktív tag
En nem tudom mi tortent, de ezen a heten gyakorlatilag semmi nem esett. Kicsit olyan erzesem van, mintha a blizz folyamatosan huzna le a dropot. Hiaba novekszik az mf -em ( a paragonnal ) hiaba farmolok egyre tobb elitet ( a nagyobb dps miatt ) egyszeruen par hasznalhatatlan szar legendary-n kivul semmi nem esik.
Csak en erzem igy, vagy nalatok is ez a helyzet?
-
mikromanus
veterán
válasz nightmare13 #5816 üzenetére
hehe. Nem véletlen. Picit többet ér azért ez. Maxos életszívás, nagyon magas str, elég jó vita és van alres is (bár az nem túl sok).
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
nightmare13
őstag
válasz mikromanus #5817 üzenetére
Jah, hát nekem a strgth nem volt ilyen magas, azért is dobtam ki rmah-ba, hátha gyorsabban elkapkodják.
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Mr.Csizmás #5812 üzenetére
fontos lenne.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Thrawn
félisten
válasz Mr.Csizmás #5820 üzenetére
Vevő lennél rá? Szerintem találsz ennél sokkal jobbakat is.
Jaaa, hogy AS miatt kellett. Úgy már érthető miért volt fontos[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Mr.Csizmás #5782 üzenetére
ebből a pajszer 1,2m-n áll tényleg kuka.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Cyberbeni
addikt
válasz nightmare13 #5816 üzenetére
én 50M(-15%) alatt nem adnám el ezt, akkor inkább megtartom
ha meg pénz kell, akkor elmegyek dolgozni, de a nehezen összefarmolt cuccaimat nem fogom eladni fillérekért, amíg nem vagyok #1 DH[ Szerkesztve ]
-
Kicsimix
őstag
válasz Kicsimix #5829 üzenetére
Na még egy hsz.. Csak annyit ,hogy ez a fegyver lekőrözi az enyémet is. A saját fegyveremmel 172e a dps-em ezzel 175e (buffolt). Az enyémen kicsit több a vit és nekem most arra jobban szükségem van csak ezért adom el. A dps-t csak amiatt írtam,hogy ha ilyet vesz valaki akkor egy darabig nem a fegyverre lesz gondja : ) De ez nem a reklám helye... Ajánlott : )
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
jjc
aktív tag
válasz Kicsimix #5829 üzenetére
szép darab. nekem pár hete ment el egy hasonló bruttó 80ért. az annyival volt jobb, h kard volt, chd 80% és a dps 1000pár. az int/vit kb ennyi volt. ennyivel estek az árak vagy ennyit számít a különbség?
Galaxy Note 8, Dell Inspiron 7559, Popcorn Hour A-110, TP-LINK C1200
-
Kicsimix
őstag
Ha valaki ugyan ilyen de 1.40-es as-el szeretne akkor pengessen érte vadul.. Dps-ben és árban is nagy a különbség. Egyébként egy azonos dps mellett ha két karaktert összehasonlítunk lényegtelen ,hogy milyen fegyvert használ.. A végeredmény ugyan az. A lassabb fegyó kevesebbszer nagyobbat sebez a gyorsabb pedig több kicsit. Nálam is 1.20-as van és csak 858-as. A dps-emtől elpárolognak..
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Cyberbeni
addikt
A Blizzard 35%-ot sebez másodpercenként, ráadásul nem is stackelhető, szóval max ilyen fun buildben lehet benne (vagy kiteolós buildben, ahol viszont van másból dps, és szintén kell egy bizonyos aps, különben nem tudsz megállni varázsolni, mert másodpercekig ott tolná az abrakadabrát, és megennének a szörnyek reggelire)
-
F-ECT$
titán
válasz Cyberbeni #5842 üzenetére
1.0.5-re gondolkoztam egy full frost builden, ezért hoztam példaként a Blizzardot.
Egyébként az összes AP költő spell esetén igaz, hogy egy lassú, de nagyobbat sebző fegyver esetén több sebzést lehet kiosztani mire elfogy az AP. Most beszereztem egy 10 AP on crit-es source-t, de sajnos nagyon keveset jelent AP töltésben (Lehetne még wandon, de ott drága, és a normális wiz fejesek is szinte megfizethetetlenek, szóval egyelőre nem látom reális esélyét, hogy AP költő buildet csináljak.)
Magasabb MPL szinteken, ahol nem lehet fenntartani sokáig az Archont (mert nem halnak olyan gyorsan a mobok), még kérdéses, hogy milyen spelleket rakjak mellé, de szerintem marad a hydra, meg valamelyik signature.
Dive ever, work never.
-
Cyberbeni
addikt
Valakinek van budget act3 képes CM wizardja, és be tudná linkelni? Mert valamikor majd azt is fel kéne majd gearelnem egy elfogadható szintre(lehetőleg 24 movespeeddel), de nem akarok úgy elkölteni egy csomó goldot, hogy aztán mindig kifogyjak AP-ből vagy szarráverjenek az ellenfelek.
-
mikromanus
veterán
Lemondván álmaimról (és túlzott igényeimről) visszavettem az árat ezen a szépségen. 48 ojróért el is vitték. Azt hittem több igényes játékos van, de "Normális" áron nem vitték. Mondjuk 35-ért szereztem amikor az immo övet is. Úgy voltam vele az egyiket hordom a másik visszahozza az árát. Majdnem meglett
És az emlegetett Lamentation:Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
Új hozzászólás Aktív témák
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest