Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Szerintem nem fogok meglepetést okozni:
-Wh övre férne még int
-Tal chestre szintén int a phys res helyett"Kicsit" drágább:
-OH-n nagyobb avg dmg, 9 as, 10 chc
-Fejes: 9 as, több chc, több intHa megvagy teleport nélkül is, akkor oda lehet tenni bubit, vagy magic weapon-t. Illetve a crystal shell helyett diamond shards.
-
granini
őstag
Ha mar ennyire egyertelmu hogy wizz eseteben a 2.74 AS az egy merfoldko (breakpoint..) akkor lehet hasonlot kijelenteni pl Monkrol..? Nyilvan elsosorban a 2x1h tipusu kardos, EF-es, WKL-es buildekre gondolok nem a skornosra (bar az is erdekelne..)..?
Van valakinek itt a profi monkosok kozul tapasztala, hogy pl 2.xx valami AS korul indult be nagyon durvan a stabil LS es egyertelmuen eletkepesebb lett a karaktere..? - en AS-t nem teszteltem, de amit nagyon ereztem az az hogy 5.8 LS es 200k unbuff volt az a szint ahol mar kizarolag az FoT-ot hasznalva is eletben maradtam szinten mondenhol, es nem kellett rendszeresen odatennem egy harangot hogy lopjak eleg life-ot..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ZIDOO médialejátszók
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 512GB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest