- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus #32080 üzenetére
No, itt is van. Kifejtenéd, hogy ha csak az elemi-fizikai sebzést és a skill damot tekintjük (az x% elemi damot konstansként kezelve, ami mindnél azonos) hogy lehetséges az, hogy a te gyöny9örűséged +1k damot ad a középső 25-öshöz képest? Ez nagyon érdekelne, mert magasabb az alapja és azonos a skill damja. De biztos van ésszerű magyarázatod .
edit: ha meg a +40 dps vs -2 skill dam a téma, akkro számolj utána, de lehetőleg mellőzd a Murphy féle pontossági szabályt (Mérd mikrométerben! Jelöld krétával! Vágd baltával!)
(#32083) jpeetr
A jobbos meg Gorneck szépsége. 23 skill dammal is rádver 500 DPS-t. Hát még ha azt vesszük, hogy scak -1% van és az elemi sebzésszázalék +1% (az többet ad)... -
granini
őstag
válasz
mikromanus #32080 üzenetére
Számomra az megbízhatóbb forrás, mint a te kézzel lemérem hogy 1, vagy 2 fokos a Balcsi módszered.
Ezt megtom mondani mert onnan jöttem hétfőn, 23 fokos. 30-as cold resisttel simán bele lehet menni.. Egyik büfében a part mentén olyan elit-be futottam hogy csak néztetek volna. Fast, molten, sajtos, tejfölös, lángos. Nem tudtam megállni, benyomtam egy serenity-t és futottam hogy vegyek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest