Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kökény
aktív tag
Dettó ugyanez vagyok, nem is írom el mégegyszer, nyilván valamennyi ragad rám a fórumokról, de ilyen tervező meg "előrelátó" progikba nem exportálgatom a karimat, lemásolom a nagyokat és hajrá, engem az visz előre ,h egyre jobb cuccokat találni, nagyobb GR-et menni, csapatban ölni a RG-t.
Csakis fun, semmi más.
TV-ből nappaliban téma: esélyem sincs, gyerekszobában a sarokban eljátszogathatok Néha asszonka bejön "már megint unalmas vagy" felhördüléssel adja tudtomra,h azonnal fejezzem be
Nem érti, amikor próbálom ecsetelni,h nem tudok azonnal menni, mert GR-t nyomunk csapatban időre.
Aranyos amúgy elkap 1-1 szófoszlányt, amit a gyerekkel beszélünk, neki a raekors az Lékörs szett (úgy van értelme ugyebár) meg Thaton 26GR-zik Gyerek nálam is véletlenül betört egy furnacet, na azt a fegyónevet anya is megjegyezte -
Edge
veterán
Archon wiz nsben felejtős, nincs fazula öv és az kell és kész.
Reinhardt: én már megszoktam és egyre jobb. Ha a kötelező itemeken túl legalább 3 vagy több sloton van cdr akkor elég sokszor fogsz overleapelni vagyis mielőtt lejárna a 100+ archon stack újra archonba kerülsz és az új stackek hozzáadódnak az előzőhöz na akkor buli van és iszony damot tol, persze anci cuccok nem ártanak ehhez.
Még mielőtt vki kérdené solo grezni majd 500+ felett de leginkább 600+ felett fogok, addig fejlesztgetem a karit.
és btw jelenleg az archon wiz solo gr 69-nél jár ami sztem nagyon jó eredmény és a napokban érték el a hf passzív exploit hotfix után ráadásul. De az tény hogy kevesen játszanak vele vagy nehéz összeszedni hozzá a cuccokat vagy tényleg nehéz vele gamelni, mert ami greket itt mutogattok season 60+ eredményeket top 1000re se elég azoknál a kasztoknál míg wizzel egy gr 60 már top 300-ba jutáshoz elég. (és itt jön be az oxox hogy NS-be még mindig top 100-ban vagyok a gr 60 eredménnyel delrashaval és sehol sincs a közelbe se ott archon wiz, egyszerűen az s4 öv mandatory item)Gorni: ja ok, ez így van sajna
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Reinhardt
őstag
Jo, hat t10 uberre hc-n en is ugy mentem ha elpukkanok, akkor ott volt egy Ancestor's Grace, Pauldrons of the Skeleton King, The Burning Axe of Sankis es egy Stormshield bekeszitve az inventoryba gyors cserere
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
-
KubanitoS
veterán
Hogy ne haljon annyit? Én magam sem értem miként tudnak egyesek 60 fölé menni Simplicity-trapped-gogok párossal. Nálam 55 körül simán van egy-egy kivédhetetlen instant halál pl amikor az exorcistek két kilóméterről elkezdenek lövöldözni és egyhitelnek.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Reinhardt
őstag
Igazából nem tudom, hogy az as a fontosabb vagy a setbonusz. AS nem jutott az ékszerekre, ezért próbáltam máshol behozni.
A GoD is ott van, mit használjak a halak helyett?solyomb: van egy másik WH-m azt majd tekergetem. Gemeket cserélem. AS nem fontosabb a chc-nél? Majd nézek valami oldalt breakpoint-hoz.
Köszi szépen.
-
Gorneck
legenda
Tudom...
Most hogy így átfaragtam a skillsort (utáltam, kényelmetlen volt), azt kell mondanom, hogy így gyorsabb, mint HT-vel (klántársnak igaza volt vele). A set nem gyenge boostot ad a hexnek...közelébe se érek HTvel T7 splitbe...csak karit váltok, hisz mindenem van hozzá.Eso kell...főleg magas szinten...mivel itt a fetish nem ad annyi védelmet, mint mondjuk HTnál a necro...szal kicsit törékényebb.
Rendes teambe Eso helyett próbálgattam a Paint, de ahhoz Barbi is kéne...de jelenleg FL-be úgy kell vadásznom embert partyhoz...szal igazán jó 4 fős partyban pecs óta nem voltam...Háááát...
KöpiWD 100+ 65-66 solo és nem sikerült még egy se...pedig úgy olvadnak a mobok/elitek, mint xar...
MaciWD 65-öt szoktam vele erőltetni, de a lag miatt bukom el sorba a rifteket...Szal, hogy mit tud nehéz megmondani...mivel jó rifttel még nem találkoztam...ahol lehozom a GR-t időben.
Gear/Paraszint alapján kéne mennie a 67-68-nak, szerencse alapján 62-öt mentem...de pl az új fegyóval még nem nagyon jutottam be party GRbe... Pedig jó pár napja megvan...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
kovsol
titán
Tegnap nekem is esett kettő lyukasztó, míg előtte az egész szezonban eddig esett egy egész darab.
Kipróbáltam a csirkés WD-t. Az új szettet felvettem, meg a fegyver szett is megvan. Már csak az a staff kellene a kockában hozzá, hogy folyton menjen a locust swarm magától folyton Elég haladós, és élvezetes játék vele.
May the Force be with you!
-
-
granini
őstag
En nemtom honnan kaparod ossze az erot hogy mindig ujrakezdd.. zokognek ha a fullos kis karakterem elhullana.. gyakorlatilag szemelyes kotodest erzek minden item irant amit ratettem, hiszenhat en talaltam, atszineztem, rollolgattam.. nem tudnam lelkileg feldolgozni hogy megint elhullott.. soha nem HCztam es pont ezert nem is fogok - fuggetlenul atto lhogy lag vagy hujeseg miatt hullik el a kari.. becsullet erte, en nem lennek kepes megujulni minden alkalommal..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
C4mp3r
addikt
itt az enyem, kozel sem fullos, de gr50+ megy mar. en a hunter ovet preferalom, mert akarmennyire olcso a multishot, hamar ki lehet fogyni, es szerintem letfontossagu, hogy minel gyorsabban toltson vissza, foleg, hogy a reapers wraps bracer magas szinten nem igazan viable. shouldert resource cost reductionre tekerd szerintem.
-
DoxaM
aktív tag
jó, én meg azt is f@szságnak tartom, h te f@szságnak tartod, h én f@szságnak tartom kb ilyesmi az érv. Akkor sem logikus számomra ennyi, mert nem tudom kezelni a skilleket, olyankor ne számoljon CD-t sem, nem érdekel, nem vagy aktívan játékban, nem logikus a count.
mert hulladék az engine/netcode és nem tudja megoldani, hogy amíg majomkodok a pályán és 100%-ban betöltődött már a jelenlegi, akkor a másikat is töltse részben és csak 1 sec legyen akkor a töltés...van, amikor annyi (de csak solo-ban). mind1 itt végülis, azt hittem tud valaki rá értelmes választ...akkor húzok hisztizni generalba, majd mondanak valamit..vagy nem@T.M. : és igen, valóban idegelő, amikor 40%-nyi tiszta buff a hulladék engine miatt elszáll a 3,14csába...a laggolást meg már nem is mondom. Olyan, mintha kb 100 db-ot adtak volna el a játékból, és nincs rá pénz fixelni meg elegendő sourceot alápakolni...pedig, ha jól tudom nem 100 db ment el....
-
kökény
aktív tag
Én egy jó nagy szörnyet szeretnék új karinak, 3-szor akkora legyen, mint a barbi, nagy ancient agyarakkal, hátán tüskés páncéllal, az überbossok varázslataiból összerakott skillekkel (lézert letenni vagy Dio csontkalitkája, agyarával felvesz és lebacc a földre vagy mittomén).
A történet, meg az hogy ez a szörnyszülött Kadala és Baal törvénytelen gyermeke, aki most a jó oldalon visszatér,h megboszulja a tetv..es roh..ék apját, szóval visszahoznám Baal-t is a sztoriba kicsit elkalandoztam[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Napelem
- Ukrajnai háború
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest