Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
újra raktam a windowst és most folyamatosan azt írja ki, hogy Due to suspicious activity, this account has been locked.
reseteltem a passt is és előbb SC2 ben beengedett lépni, meg a weblapra is és most megint nem jó[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
-
kovsol
titán
kb mennyi goldba kerül egy olyan gear amivel már el lehet kezdeni magabiztosan az infernot ? Nekem még ilyen megjelenés utáni fostalicska gearem van a monkon meg a wizzardon amivel anno végig vittem a gamet, de azóta bejöttek ezek az új erősebb szintek amire harmatgyenge ugye a gear.
-
kovsol
titán
válasz Gyuri27 #29386 üzenetére
Arra gondoltam veszek mondjuk 150-200 milla goldot aztán abból felgearelem olyan szintre ahol nem halok meg minden bokorban. Nem fogok farmolgatni goldot, meg kereskedni. Játszani akarok ^^
Monkkal én tankolós cumóban toltam eddig és az a minden kibír karaktert építettem, kevés volt a dps így. De ehhez nem ragaszkodom. Igazából valmai jó DPS karaktert szeretnék. Na meg ez a gearem kb még tavaly augusztusi, azóta ez hurkalének is kevés. Igazából nem játszottam a gameval azóta szinte semmit, de most kedvet kaptam hozzá megint. [link]
Wizzard talán jobb választás erre, de nem tudom mennyire törékeny. Esetleg Demon Hunter ? Van egy amit most húzok épp felfelé.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz rhonin #29394 üzenetére
Kétlem, hogy ezért banolva lennél. Én is léptem már be más országból ideiglenesen. Nekem van autentikátorom. Max ha gyanus aktivitás van az accountodon lockolni szokták és utána azt te vissza tudod aktíválni az autentikátor, vagy a mobilod segítségével.
-
kovsol
titán
Van valahol leírás arról, hogy melyik classnak mi a best in slot item? Wizard és Monk érdekelne főleg.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Újrakezdésem örömére kicsit feltuningoltam a Wizzardomat: [link]
Egyelőre könnyedén haladok sima inferno fokozaton. Wizzarddal még nem toltam ki ezt se végig, csak monkkal anno.May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz Robert1987 #48513 üzenetére
Átmásolod és indítod az új helyről.
Más:
Várhatóan a kiegészítő hány óra játékidőt fog tartalmazni? Nem a sok grindelésre gondolok, hanem egyszeri kijátszásra.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz Joci93 #52766 üzenetére
Én ma beléptem az us.battle.net oldalra a rendes EU-s accal, és 40$-os RoS -t giftként megvettem, majd átléptem az eu.battle.net oldalra és beregeltem a kódot. Semmi szarakodás, simán bankkártyával, vagy paypallal lehet fizetni. Nekem ez így megfelelt. Mondjuk drágább valamivel.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Ki milyen buildet használ barbárhoz amúgy?
Én most a Wastes set, és a Bul-Kathos's fegyver settet hordom, egész jól lehet vele haladni, de már lassan összejön az Immortal kings set is. Kíváncsi vagyok melyik lesz a jobb. Egyébként egész gyorsan esnek a cuccok, mert még nincs 1 hetes ez a karakter.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz kökény #81318 üzenetére
Ezt be tudod linelni esetleg nekem? Az a helyzet egy hete kezdtem a barbárt csak. Közben meglett az immortal kings set, igaz úgy, hogy a fejes hiányzik, de egy ancient fegyver esett mellé. [link] Itt is crites gemet érdemes belerani majd ha pörgetek rá socetet?
WW build elég uncsi amit eddig toltam, azért keresek valami másikat. Fejesem és a cipőm Seismic Slamre ad plusz sebzést olyanom van. A vállason meg rend ben. Meglett a két részes gyűrű set is.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz kökény #81358 üzenetére
most a F+R ring van bent, a conv gyűrő most a ládában pihen. Azt érdemes lenne akkor kockába berakni passzívként? Most a obsidian ring of zodiac van még bent passzívban nálam.
Egyébként egy hete kezdtem el újra játszani. Eszméletlen mennyi minden megváltozott. Most így néz ki a kari: [link] Nagyon messze vannak a cuccok még az ideális rolloktól, de kezdésnek egész jó egy 1 hetes season karitól szerintem.
Arra is gondoltam ha már a neck a Blackthorne setből van, berakok még1 -t abból és lesz +10% dmg elitekre bonuszom is.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz vhunor #81382 üzenetére
WW barbár viszont kevesebbet sebez nem? Viszont tényleg elég szívós, meg szépen keresztül lehet pörögni szépen a mobokon, nem akadsz meg bennük ha menekülésről van szó. Mondjuk amíg nincs meg a +50% dmg passzívban addig nagyon visszavet az engem.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz CzKaresz81 #81434 üzenetére
Második kardba direkt nem pörgettél socketet amúgy? Most már vagy 5 vagy 6 esett ebből az egykezes kard setből, de egyik se ancient sajnos nekem, így 2100-as dmg -e van csak.
Egyébként az off-hand fegyver sebzése az hogy adódik hozzá? Az is teljeset sebez?[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Akarok kezdeni egy WD -t, vagyis el is kezdtem, csak még level 1 majd remélem ma délután sikerül felboostoltatni 70-re valakivel ha lesz online ismerős végre. Melyik build amit érdemes most tolni vele?
-
kovsol
titán
-
kovsol
titán
válasz Mirman #81950 üzenetére
Pedig tök tetszik ez a class. Na mind1 akkor nyugdíjazom, úgyis csak egy délutánom van benne, bár már a set megvan. Most mentem egyet a barbárral GR55 az meglett már soloban vele, de akartam mellé egy teljesen más karaktert is, azért csináltam a WD-t.
-
kovsol
titán
válasz granini #81997 üzenetére
Pontosan így csináltam én is. Fegyvert upgradeltem vagy 60-70-t a kockában (jóformán az összes mati arra ment el, az armorokra meg a sok ezer shard), erre kb 400. szinten esett sima riftben egy random dropként. Míg volt olyan fegyver ami egymás után 10x kijött.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Tegnap nekem is esett kettő lyukasztó, míg előtte az egész szezonban eddig esett egy egész darab.
Kipróbáltam a csirkés WD-t. Az új szettet felvettem, meg a fegyver szett is megvan. Már csak az a staff kellene a kockában hozzá, hogy folyton menjen a locust swarm magától folyton Elég haladós, és élvezetes játék vele.
-
kovsol
titán
Pár nap alatt ezt a csirkés wd -t sikerült összehozni: [link]
Ancient cuccok még nincsenek, de szerintem egész jó lett így is pár nap alatt farmolós karinak egész jó. Nem tudom a vállason mit forgassak. Meg a Mojora szoktak soketet forgatni? Vagy érdemesebb lenne a locust 15% -ra felpörgetni? Fegyvert próbálok szeretni jobbat, de egyelőre ez az egy szem esett összesen a setből. Kocka se kedveskedik egyelőre ilyen téren.May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz Ultimatecc #82130 üzenetére
Kezdem még jobban viccnek tartani a saját karakteremet.
[ Szerkesztve ]
-
-
kovsol
titán
És solo barbárra melyik build a legjobb? SS buildet nem szokták használni, csak a hota-t?
-
kovsol
titán
válasz Ultimatecc #82218 üzenetére
Én eddig azt hittem a stickent minden mobon külön számolódik. Most akkor ez hogy is működik a valóságban le tudod írni?
-
kovsol
titán
Ha egy itemen egy statot átpörgettem nem lehet resetelni valahogy, hogy mégse azt akarom? Gondolom nem.
-
kovsol
titán
válasz userxy #82284 üzenetére
Előbb sikerült kifognom egy egész jó publikos csapatot GR-re. 55-öst speed farmoltuk, aztán bepróbáltunk egy 60-ast is, nekem ez egyéni rekord lett [link] (új vállast elfelejtettem lefesteni)
Más:
Ilyen esetben kisebb all res+kisebb statok, vagy menjen a csak egy cuccra res+jobb statok? Erről a karakterről van szó.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Továbbra is buplic gr: [link]
Ez a monk isteni jó ha van a csapatban, erre ma jöttem rá. Kb lehetetlen meghalni. Lehet ki is veszem a all res gemeket a gearből.May the Force be with you!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest