- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
dragonfx #123 üzenetére
na hagy örüljetek írok.tán valaki elolvassa.ha nem majd én.
itt nem kell legalább viszsaofgnom magam javítgatni oylan gáz.tök értheőt amit írok nem nyelvtanversenyre hanem gyorsaságra megyek.
mik történtek lássuk csak.
Februárba volt egy köze 2 hónapos szünet Timivel egy szőke felbukkanásával.akiről már írtam párszor a nőügyek topikba.sex eléggé 5ös volt,.szépen indult és csunyán lett vége.azért atrtjuk a kapcsolatot.hát jo lesz még valkamire alapon.
Kocsira ráment egy elég szép összeg már.volt közbe egy kisebb törés is.már csak a motor van hátra és kész lesz.sokat okoskodtam mi lenne helyes.de nem kell másik lejjebb nyugodtam.elég ez nekem.nem érzem sehol ekvés lenne.nem sokat megyek vele.volt joőár apro hibácska amiket én cisnáltam meg rajta.azért akoszon tul más si ragad rám főleg netről a sok segítőkész bmw.stől.
melohelyem megvan.de eléggé változtak a körülmények.eléggé sok csíra spicli lett.nem szimpi.változtatás folyamatban.lkevés a szabadiőm is.
2honapja neme dzek mert derekam gerincem fáj.remélem max januártól ujra lekzedhtem.nyárra visszajövök.elég az akkora.ugyse növök.ez genetika.erőnlétbe igen kinézetben nem látszika szünet.uszkálni járok mostanság.
Sajnos soka baj itthon családdal.elég ideges vagyok.ez kihat a környezetemmel való bánásmodomra.megprobálom moderálni magam.elég nehezen megy.jönnek a bocsikák...sokszor....
Végre voltma nyaralni Timcsivel.de jo volt.szokás szerint a nyár sok pénzt elvitt.most töltés ideje jön.
Aktív témák
- Eladó Nikon D40 minden tartozékával+fotós táska
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Nintendo Switch 2 újszerű állapotban
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3070 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NVME SSD/2-3Év gari
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest