Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
na hagy örüljetek írok.tán valaki elolvassa.ha nem majd én.
itt nem kell legalább viszsaofgnom magam javítgatni oylan gáz.tök értheőt amit írok nem nyelvtanversenyre hanem gyorsaságra megyek.
mik történtek lássuk csak.
Februárba volt egy köze 2 hónapos szünet Timivel egy szőke felbukkanásával.akiről már írtam párszor a nőügyek topikba.sex eléggé 5ös volt,.szépen indult és csunyán lett vége.azért atrtjuk a kapcsolatot.hát jo lesz még valkamire alapon.

Kocsira ráment egy elég szép összeg már.volt közbe egy kisebb törés is.már csak a motor van hátra és kész lesz.sokat okoskodtam mi lenne helyes.de nem kell másik lejjebb nyugodtam.elég ez nekem.nem érzem sehol ekvés lenne.nem sokat megyek vele.volt joőár apro hibácska amiket én cisnáltam meg rajta.azért akoszon tul más si ragad rám főleg netről a sok segítőkész bmw.stől.
melohelyem megvan.de eléggé változtak a körülmények.eléggé sok csíra spicli lett.nem szimpi.változtatás folyamatban.lkevés a szabadiőm is.
2honapja neme dzek mert derekam gerincem fáj.remélem max januártól ujra lekzedhtem.nyárra visszajövök.elég az akkora.ugyse növök.ez genetika.erőnlétbe igen kinézetben nem látszika szünet.uszkálni járok mostanság.
Sajnos soka baj itthon családdal.elég ideges vagyok.ez kihat a környezetemmel való bánásmodomra.megprobálom moderálni magam.elég nehezen megy.jönnek a bocsikák...sokszor....
Végre voltma nyaralni Timcsivel.de jo volt.szokás szerint a nyár sok pénzt elvitt.most töltés ideje jön.
Aktív témák
Hirdetés
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest