Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Stand up és én
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Hát a bebaxás megvolt, studio nem

Haveréknál pokereztünk, előtte nálunk piáztunk zenéltünk, amíg nem voltam teljesne kész 2x nyertem meglepő.
Utána go to házibuli...mindneki kész meg én is kijozanodtam a hidegtől meg az éjfél utáni nagy kajálástól.(töltöttkáposzta)..lájtolos nem sok pénzes szilveszter volt, de jó.Megtaláltam a super nintendo tápkábelét
..toloma street figter 2öt..meg megtaláltam emulátorba pc.re is de nintendon jobb...és nem akad nem kell bika gép...és kiélem magam 
gyúrás megy de xarul, várható volt újévi kihagyás no koksz, sok pia...de jövő héttől jön a whey proff.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyik nap csúnyán elvágtam 2 haveromat billiárdba kezdek belejönni mert mostanság sokat járunk, és nyertem játékgépen 2e.t.tök zsír erkölcsi győzelem.
Pótszilveszteren voltunk szombaton Sensation.ben....király a zene hely az emberek, társaság..szal minden...ütia dokkot..kár hogy messze van és nem mindne héten van ott ilyen fain buli.nem utoljára voltam ott.
..persze ide is bepiáztam...maradék tequila meg jéger pezsgő hatott
..de hazafele milyen hideg volt 
Végére hagytam a jót a lényeget...úgy érzem tényleg szerelmes vagyok..hihetetlen ez a 23 éves csajszi...imádom ő is engem..lexarjuk a többit jól érezzük magunkat egymással még ha susiba is talizunk....ez van valami csak lesz belőle...én jól érzem vele magam...jelenbe élek és optimista.ő is.
...sokkal hozzámvalóbb mint az elöző.
Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hardcore café
- Elkaszálták a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-et
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Arc Raiders
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

..toloma street figter 2öt..meg megtaláltam emulátorba pc.re is de nintendon jobb...és nem akad nem kell bika gép...és kiélem magam 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)