- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Fú de rég írtam , összeszedhetem most a gondolatokat, lássuk csak:
kocsi lassna kész lesz ha nem is cicomára de majd kipofozom ha lesz lém rá
exxel tényleg mindne viszonyt megszakítok még ha jó is vele szex mert ezt kivéve bunkó paraszt önző pénzhajhász, ilyne ember nekem senkim nem hogy barátom
mosta munkahelyes csaj érdekelne, de ugye az meg necces mert foglalt...
vagyis csak volt munkahely mert főnők kirakott minketUjra ugy érzem beteg leszek lassan 8hete megszakításokkal...faxa.
Pénteki buliba is összejöttem egy csajjal de azóta sincs életjele..hagyom
-már hiányzika buli mostszilveszterkor kéne valami ütős party mind1 hol csak sokan legyünk....jó zene...és sneki ne baxxa el..mind1 így is ugyis bebbaxok akárhol leszek
..lehet lassna tényleg alkesz leszke vároma hétvégét mindig részben ezért.
De majd GC.n 25.én na ez lesz durva
Karácsonyra lassna ideje lenne minden ajándékot miegymást megvenni
...xar egyedül lenni pont karácsonykor de mostúgy néz ki ez lesz...ezért le is xaorm inkább akkor si bulizok akiknek csípema búráját,,vagyvan 1 hetem összszedni valakit és beleesni 
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Gyúrósok ide!
- Facebook és Messenger
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Zotac Gaming RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
..lehet lassna tényleg alkesz leszke vároma hétvégét mindig részben ezért.
...xar egyedül lenni pont karácsonykor de mostúgy néz ki ez lesz...ezért le is xaorm inkább akkor si bulizok akiknek csípema búráját,,vagyvan 1 hetem összszedni valakit és beleesni