- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
hátt vazzee ez a mai nap.....
még mindig fáj a fülem, közbe strandra vok hivatalos, 5 napja nem voltam edzésen, vettem ma egy uj szemcsit, hazajöttem lerakom székre, gondolom magamba áhh nem kéne mert rá fogok,ülni, nyugtatva magam áhh minyá elrakom semmi gáz, fél perc múlva ráültem eltört ennyi volt, megpróbltma megragasztani, nem sikerült, felbaxta agyam, kidobtma kukába, de még jobban idegesítni kezdett kivettem széttapostam, erre pont ráléptem a gép egyik zsinrjá elkezdett fülsíkítóan sipitani még a p4p800 5 év alatt iylne hangot nem adott na mondom még ez is bexart cserébe(szerencsére nem csak lefagyott faxtudja mitő)..hazafelé belenyultma szemebe piszkos kézzel vagy egy árpa a szemmen, mintha bebaxtak volna egyet, mondom fözök kamillát, erre felforralom leszűréskor ráborítottam egy részét, lábamra, kicsit nagyon kurvára fájt
......ennek fejébe még nem hívtaka tegnapa meloból hogy mehetnék rohadjanak meg..ma felhívtam egy másikat, reggel rakták ki honlapra felhívtam páróra múlva azt mondja már rég betelt,,,,,jó faxom.....szerinted elegem vana napból?
...+ba még anyám baxogat, és a csajom is rájött egy félátveréses szitura..szal haragszik...és még ma megyek autóval is...mi lesz vajhon ott velem?
Aktív témák
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest