- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
GBX
aktív tag
köszike.:DD
-
Ezaz megis van :C SnagIt a neve
Mellesleg a Camtasia Studio is erre valo, de a SnagIt nekem nagyon bejött.
[L]http://www.techsmith.com/[/L]
Remelem megfelel :D
[Szerkesztve] -
Van 1 jo progi, amit hasznaltam, es meglehet benne adni, hogy az eppen aktiv ablakot, az egesz kepernyöt, vagy egy elöre bealitott reszet mentse le akar avi-ba is. Csak nem jut eszembe a neve :F
-
GBX
aktív tag
Kellene egy olyan progi amivel a windows xp alatti tevékenységemet fel tudom venni, tehát látható legyen az egér mutatója és az esetleges overlayek tartalama is (ez most a legfontosabb) és persze mindezt tudnia kéne hanggal rögzi'teni és további követelmény, hogy lehessen fps-t és tömöritő codec-ot választani (hanghoz nem fontos)
A fraps nem volt hajlandó ilyesmikre, egyetlen progi van amit 1000 éves porosodó cd-n talaltam az egy HyperCam progi ami viszont eléggé régi és nem birja a layeres dolgokat rögziteni (mplayer, max.....) csak a windowsos gui-t.
Pls.hlp.thx
Aktív témák
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs