- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
Normálba nem jellemző, hogy 110e+ kredites fegyverrel, és páncél nélkül mennének be a játékosok, hogy meglegyen a limit, hanem felöltöznek normálisan. Én is normálba csak "Elite" gear set-el mentem be, de pont addig tartott a lila / gold lőszer miatt, mint easy-n a zöld és kék gear 0,5s-1s-ig...Természetsen ezen lehet javítani a lila / gold javító kit-ekkel további több 100e kredites repair cuccokkal, de ez elég necces, mert ha bemész 1m kredites cuccal ,és nem lootolsz legalább ennyit minden körben, és nem jössz ki minimum 50%-ban, akkor bukóban játszol...
Tehát a félreértések elkerülése végett: nem azért döglök meg pillanatok alatt normal-ban, mert nincs rajtam semmi, hanem ahogy te is említetted ott alap a lila / gold lőszer.... Az pedig pont ugyanúgy átviszi a lila / gold páncélt, mint easy-ban a zöld / kék lőszer a zöld / kék páncélt...
Tehát mi is változott???? Max a cuccok árának karakterszáma lett hosszabb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- Opera böngésző
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- Apple MacBook Pro 14 ,2024, M4 Pro, 24GB RAM, 512GB SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest