- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
válasz
Iramirez #477 üzenetére
Azért ők is tolják minden éjszaka, tehát nem esne nehezükre éppen ezzel játszani, de mive Fornite-ban egymás után lehoznak 3 Win-t, addig itt igencsak a ranglétra alján lennének.
Amikor Wot-oztam, akkor nagyon zaavrt a 47% Winrate, erre kiderült, hogy a legjobbaknak sincs 40%... Az azt jelenti, hogy 3-ból 1x jönnek ki... Értem én, hogy az viszont olyan.... -
BandiHUN
veterán
válasz
Iramirez #477 üzenetére
Hát én warmode, de az első map cheaterttvyoutube squad után léptem is ki ma, öreg vagyok én már bazári majomnak, hogy 4 ember támadja végig 350 tickettel a defendet, darabonként 100killel, legalább a napi feladatok meglettek, ment a report mind a 4-nek,leosztották a népet lmg-vel 100+ méterről aimbottal... de tényleg ezt nézik az emberek, hogy ennyire megéri legyalulni egy szervernyi embert?
Nagyon kéne valami működő anticheat. Minek ez a kerneles szar akkor? Értem, hogy free game, de a pass nincs ingyen... meg teljesen jó bf pótló, tegnap nem volt ilyen. DE irányított rakétával sikerült elcsípni egy helit is
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Renault, Dacia topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest