Új hozzászólás Aktív témák

• astrojoe12

tag

válasz Enigma1945 #31 üzenetére

Nem tudom, hogy aktív-e a védelem az alfa verzióban. Viszont sok olyan helyzet van, amikor hihetetlen módon leszednek. Vagy nagyon rossz még a net kommunikácó, és még hangolják nyilván, de nekem akkor is az az érzésem, hogy sokan aimbotoznak.

A BF1 idején zárták be a csalás elleni részleget, azóta nincs aktív védelem a Battlefield-ben, csak valami program ami vagy működik, vagy nem, inkább nem.

Nekem nagyon hiányoznak a nyilvános ban listák, hogy kiket bannoltak csalásért, vagy legalább a számukat tudnánk. A BF1 idején ez is megszűnt.

Sajnos olyan sokan csalnak valamilyen módon, hogy a kizárások a játékos állomány felét is érinthetnék, ezért szüntették meg a nyilvános listákat, mert már nem bannolnak csak úgy embereket, hogy legyen élő játékos.

A BF3 idején az EA oldalán volt egy grafikon a csalók eloszlásáról országonként és a csalás módját tekintve. Már akkor a játékosok 70%-a makrózott és 20% hazsnált valamilyen külső programot csaláshoz, valamint 10% fizetett elő komolyabb csalásokért. Ez az arány azóta rosszabb lett és levették ezt a grafikont az EA oldaláról.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés