- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
astrojoe12
tag
válasz
Enigma1945 #31 üzenetére
Nem tudom, hogy aktív-e a védelem az alfa verzióban. Viszont sok olyan helyzet van, amikor hihetetlen módon leszednek. Vagy nagyon rossz még a net kommunikácó, és még hangolják nyilván, de nekem akkor is az az érzésem, hogy sokan aimbotoznak.
A BF1 idején zárták be a csalás elleni részleget, azóta nincs aktív védelem a Battlefield-ben, csak valami program ami vagy működik, vagy nem, inkább nem.
Nekem nagyon hiányoznak a nyilvános ban listák, hogy kiket bannoltak csalásért, vagy legalább a számukat tudnánk. A BF1 idején ez is megszűnt.
Sajnos olyan sokan csalnak valamilyen módon, hogy a kizárások a játékos állomány felét is érinthetnék, ezért szüntették meg a nyilvános listákat, mert már nem bannolnak csak úgy embereket, hogy legyen élő játékos.
A BF3 idején az EA oldalán volt egy grafikon a csalók eloszlásáról országonként és a csalás módját tekintve. Már akkor a játékosok 70%-a makrózott és 20% hazsnált valamilyen külső programot csaláshoz, valamint 10% fizetett elő komolyabb csalásokért. Ez az arány azóta rosszabb lett és levették ezt a grafikont az EA oldaláról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest