Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkynt
csendes tag
Újabb kérdések (lesz még egy pár
)
1.Ha van egy List Boxom melyik beállítással is lehet azt megcsinálni hogy pl "Kis Károly" elem maximum 1x szerepelhessen benne ,?
2. Ha van több List boxom (több mitn 10) ÉS mindegyikben vannak elemek, akkor ügye mindegyik boxba külön külön kilehet jelölni. Hogyan lehet ezeket csoportosítani.?
3. Ha már csoportosítva vannak akkor azt hogyan lehet megcsinálni hogy ha egy (fő) listáról letörlök egy elemet akkor az összes lsitábol eltűnjön ?
Egyenlőre ennyiIgyekszem minnel tobbet tanulni (vagy eppen googlen keresni
) és mar eleg jol haladon a Delphi tanulsában de vannak dolgok amiket nemtudok megcsinálni
-
Darkynt
csendes tag
Köszi !
-
Darkynt
csendes tag
Sziasztok
Ma elkezdtem egy új programot csinálni és kicsit elakadtam.
Van egy Edit1,Button1,ListBox1 és egy Combobox1 komponensem. Ha beírok vmit Edit1-be és kiválasztok vmit a combobox1-ben majd kattintok a Button1-re akkor a Beírt(és kiválasztott) adat bekerül a Listbox-ba. De itt kezdődik a probléma ugyanis sehogyse jövök rá hogy hogyan llehetne azt megoldani hogy a elsőnek beirja az Edit1-es adatot majd a comboboxosat és mindezt egymás mellé (tehát egy elemként nem külön külön)
Valaki eltudna mondani hogyan lehet ?
Itt akadtam elprocedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
begin
a:=string(Edit1.Text);
b:=string(ComboBox1.Text) ;
ListBox1.Items.Add(string(a));
ListBox1.Items.Add(string(b));
Edit1.Clear;
end;
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest