Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
A pontos működési elvéről nem tudok felvilágosítást adni, mert ahhoz nem volt pofám, hogy hazahozzak egyet
de annyit mindenesetre láttam, hogy UTP kábel megy bele mindegyikbe, lehet h egy primitív pl PIC mikrochipes áramkör van mindegyikbe, és be vannak dugva switchekbe és egy központi gép meg kapja az adatokat és MAC alapján nézi hogy egy ember csak egyszer szavazhasson. A bill.-es sztem azért nem működik, mert a windows-nak is mindegy h melyiken nyomtad be, egyenértékű mind, így programból elég nehéz megtudni, hogy melyiken is nyomták le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vírusirtó topic
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de annyit mindenesetre láttam, hogy UTP kábel megy bele mindegyikbe, lehet h egy primitív pl PIC mikrochipes áramkör van mindegyikbe, és be vannak dugva switchekbe és egy központi gép meg kapja az adatokat és MAC alapján nézi hogy egy ember csak egyszer szavazhasson. A bill.-es sztem azért nem működik, mert a windows-nak is mindegy h melyiken nyomtad be, egyenértékű mind, így programból elég nehéz megtudni, hogy melyiken is nyomták le.