- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Nem tudom, milyen verziójú a Delphi, amit használsz, Én amit írok az a Delphi 7-re vonatkozik.
A Destroy parancs gyönyörűen működik, gond csak avval van, hogy hibát dob ki, ha nem létező komponensre hívom meg (pl: program indításnál).
Nem létező komponensnél persze hogy mindig hibát dob, ezért javasolnám a statikus megoldást. Tudod, hogy max hány kép szerepelhet egy autóról, a többi dolgot meg rábízod a az adatbázismotorra. DBImage komponenst kiraksz, amennyit maximalizáltál, aztán az autók képeit tartalmazó táblából meg betöltögeted a képeket.Kellene még egy olyan adatbázis formátum ami tud több mint 255 karakternyi string mezőt tárolni (
Paradox7 táblákkal szoktam dolgozni(hacsak az ügyfél nem ragaszkodott valamiért máshoz).
MEMO field a megoldáskésőbb megoldani hogy egy autóról több képet is be tudjak drag&droppolni
Bár azt nem igazán értem, hogy honnan-hova akarsz drag-drop, de az autók fényképeinek a tárolásához Paradox7, BINARY field. Ahogy a nevéből adódik, bináris adatok, amik lehetnek, kép, hang, program, weblap, stb....., tehát bármi.Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T15p Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11800H GTX 1650 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG AI Smart VA monitor 32" M7, 3840x2160, 16:9,
- TRUST GXT 498 Forta vezetékes fejhallgató mikrofonnal, PC, PS4, PS5, 3,5mm jack, fehér
- PLAYSTATION 5 (PS5) DUALSENSE V2 MIDNIGHT BLACK (FEKETE) VEZETÉK NÉLKÜLI KONTROLLER
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10850H T1000 32GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest