- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Nem tudom, milyen verziójú a Delphi, amit használsz, Én amit írok az a Delphi 7-re vonatkozik.
A Destroy parancs gyönyörűen működik, gond csak avval van, hogy hibát dob ki, ha nem létező komponensre hívom meg (pl: program indításnál).
Nem létező komponensnél persze hogy mindig hibát dob, ezért javasolnám a statikus megoldást. Tudod, hogy max hány kép szerepelhet egy autóról, a többi dolgot meg rábízod a az adatbázismotorra. DBImage komponenst kiraksz, amennyit maximalizáltál, aztán az autók képeit tartalmazó táblából meg betöltögeted a képeket.Kellene még egy olyan adatbázis formátum ami tud több mint 255 karakternyi string mezőt tárolni (
Paradox7 táblákkal szoktam dolgozni(hacsak az ügyfél nem ragaszkodott valamiért máshoz).
MEMO field a megoldáskésőbb megoldani hogy egy autóról több képet is be tudjak drag&droppolni
Bár azt nem igazán értem, hogy honnan-hova akarsz drag-drop, de az autók fényképeinek a tárolásához Paradox7, BINARY field. Ahogy a nevéből adódik, bináris adatok, amik lehetnek, kép, hang, program, weblap, stb....., tehát bármi.Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest