Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• laserd

újonc

Sziasztok,

Segítségre lenne szükségem..:(
    3éve vásároltam egy Dell Inspiron N7110es gépet, mondhatni nem kevés pénzért, aminek most májusban járt le a garanciája.
    1 napja még semmi gond nem volt vele, viszont a mai nap többször teljesen kifagyott (amit eddig ilyen szinten nem produkált a 3év alatt), se ctrl+alt+del-re se egyéb billentyűre sem reagált.
    Gondoltam min 2 éves a win 7 a gépen, biztos ráfér egy újratelepítés.
    A fagyás után csak hosszan nyomva a bekapcsológombot sikerült kikapcsolni a gépet.
    Újraindítottam és nem az fogadott, hogy DELL és végigfut a csík (ahogy szokott) és töltötte egyből a windows-t, hanem se kép, se semmi.
    Nem kapcsol be a gép, nincs hangjelzés, de a proci ventilátora elkezd pörögni annyira, mintha elindítanék egy játékot, de semmi nem történik.
    1 rövid gombnyomásra ki is kapcsol azonnal.
    Újabb próbálkozásnál volt amikor betöltött a normál módon a windows, de hamarosan ismét teljes fagyás jelentkezett.
    Elkezdtem a win. 7 újratelepítését (szinte biztos voltam, hogy nem oldja meg a hibát), de gondoltam egy próbát megér..
    Sajnos a telepítés közben elment a kép teljesen (nem a megszokott módon) és csak kikapcsolni tudtam a gépet.
    Szétszedtem ez után teljesen, kitakarítottam a ventilátort, hűtőbordákat..stb, és sajnos nem javult meg.

Mi lehet a gond?

Köszönöm válaszotokat!

Új hozzászólás Aktív témák