Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Most vettem egy vostro 1500-as notit, 8400gs vidkari van benne. Tényleg ennyire szeretnek meghalni ezek a vga-k? Esetleg plusz hűtés megoldhatja a problémát?
Amugy, mi a vélemény erről a notiról? -
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Dell notimról lejárt a nemzetközi gar 2 hónapja. Ilyenkor van még rá esély, hogy meghosszabbítsam? -
Daemon09
őstag
válasz .bandi #10934 üzenetére
Helló!
Vagyél 1500ast, ha ilyet már nem találsz, azzal nincs semmi gond. BIOS-t is frissithetsz rajt.
Magyar billen minden a helyén van, viszont nekem nincs hosszu "i" betüm az angol billen.
Játékokal nincs gond, elfut rajt a FarCry 2, ProStreet, COD4, Crisys (viszont ez alacsony grafon)... Sztem nem rossz notihoz képest. Én elégedett vagyok vele és nem bántam meg, hogy ezt vettem. -
Daemon09
őstag
Van egy eladó Vostro 1500am, ha érdekel valakit, akkor privizzen.
Sry az OFF-ért. -
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Legtöbbet hálózatról használom a notit. Érdemes olyankor kivenni az akksit belőle, vagy nem lesz baja? -
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hol lehet szerezni Vostro 1500-ba 8400m gs-nél jobb vga-t? -
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Tud nekem valaki dobni egy linket, ahonnan tudok letölteni nVidia 8400m gs karihoz vista 64bit drivert? Már letöltöttem vagy 5-öt nvidia oldalról, de egyik sem megy. Vagy nem is 64bites rendszerhez van, vagy azt irja ki, hogy nem talál megfelelő hardvert, pedig az nv oldalán azt irják, hogy jó hozzá. 156-os van most fennt, annál kellene ujabb.
Előre is köszi! -
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Notim alján, ahol van a wifi, ott van még 2 ugyanolyan foglalat, mint amibe a wifit kell tenni.
Van a WLAN, egy ugye a wifi.
Van egy olyan, hogy WWAN és WPAN. Ezekbe mit lehet tenni és mire jók?
Bocsi ha hülye kérdés. -
Daemon09
őstag
Lehet valamilyen progival nézni, hogy a notimban a 8400M GS kari éppen mennyi ramot használ a rendszermemóriából?
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Lenne egy problémám. Újratelepitettem a vistát, felraktam az összes drivert, ahogy szoktam és az eszközkezelőben van 3db alapvető rendszereszköz. Mik lehetnek ezek? Valakinek valami ötlete, hogyan tudom meg, hogy mik ezek? Eddig soha nem volt ilyen, már újratelepitettem ez miatt ma 2x. -
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy hogyan lehet hozzájutni ilyen "refurbished" Dell géphez, ami itt az oldalon is található : [link]?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest