Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Geby
senior tag
Sziasztok!
Van nekem is egy Dell Latitude 5520-asom. 2.5 évig boldogoan használtam. Most viszont beadta a kulcsot munka közben. Nem kapcsol be. A gép elején a töltés jelző led villan fel sárgán ha nyomom a power gombot. Ennyi. Olvastam fórumokon, hogy másnak is van ilyen gondja. Alaplaphiba lesz kb.
Előtte 1-2-3 héttel viszont pont ilyen nyűgjeim voltak mint a fenti kollégának. Bekapcsolom és BIOS update loopba került, pedig nem is emlékszem, hogy lett volna BIOS update....vagyis azt mondja, hogy az előző update korrupt lett és ezért kell újra frissítse......hát furcsa.....és ebbe többször is belefutott.....több alkalommal....volt hogy csak altattam a gépet és mikor vissza akartam kapcsolni akkor BIOS update-tel indított......párszor pedig hibernálás után nem kel fel hanem tiszta indítást csinált.....mindezt az elmúlt 1 hónapban.....
Most szervizben van....remélem kicserélik az alaplapot aztán mehet tovább.
A kérdés inkább, hogy mennyire várhatom, hogy az új alaplap is megdöglik pár hónap/év múlva.... ?

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
 - Polgári repülőgép-szimulátorok
 - Farming Simulator 25
 - Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
 - Béta iOS-t használók topikja
 - Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
 - Suzuki topik
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Arc Raiders
 - További aktív témák...

- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
 - Microsoft Surface PRO 6 (256GB) + Billentyűzet
 - Dell Precision 15,6" FullHd IPS,Magyar,core i7,2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TB SSD,jó akku,Win11,szép
 - ÉRINTŐSDell,14"FullHd IPS,core i5 8350(8x3,6Ghz),8-32GB DDR4 RAM,Magyar vil.bill,SSD,Jó akku,Win.11,
 - Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar

- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
 - Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
 - magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
 - 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő