Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geby
senior tag
Sziasztok!
Van nekem is egy Dell Latitude 5520-asom. 2.5 évig boldogoan használtam. Most viszont beadta a kulcsot munka közben. Nem kapcsol be. A gép elején a töltés jelző led villan fel sárgán ha nyomom a power gombot. Ennyi. Olvastam fórumokon, hogy másnak is van ilyen gondja. Alaplaphiba lesz kb.
Előtte 1-2-3 héttel viszont pont ilyen nyűgjeim voltak mint a fenti kollégának. Bekapcsolom és BIOS update loopba került, pedig nem is emlékszem, hogy lett volna BIOS update....vagyis azt mondja, hogy az előző update korrupt lett és ezért kell újra frissítse......hát furcsa.....és ebbe többször is belefutott.....több alkalommal....volt hogy csak altattam a gépet és mikor vissza akartam kapcsolni akkor BIOS update-tel indított......párszor pedig hibernálás után nem kel fel hanem tiszta indítást csinált.....mindezt az elmúlt 1 hónapban.....
Most szervizben van....remélem kicserélik az alaplapot aztán mehet tovább.
A kérdés inkább, hogy mennyire várhatom, hogy az új alaplap is megdöglik pár hónap/év múlva.... ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen routert?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- További aktív témák...
- Lenovo Y520 I5 7300HQ GTX 1050 TI 16gb ram 256/1Tb
- XPS 9320 27% 13.4" 3.5K OLED érintő i7-1260P 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512 magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad L15 (11.th i5, 16 GB 500 GB M.2, FHD) leárazás!!!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 3 év Euronics Garancia / Akku: 100%
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest