Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Roxkex

senior tag

válasz Tsebacsi #67583 üzenetére

Magát a kártyát "felismeri", mert azt írj az eszközkezelő, hogy:
    1. Intel HD Graphics (Ez a 4400 ami integrálva van a cpu-ba)
    2. MS Basic Display Adapter

De persze le fogom csekkolni.. De ne nézz teljesen hülyének nem vagyok nagy Linuxos, ott hogyan tudnám megnézni / kipróbálni a karit ? Mmint boot linux alol ? :\

Hát most igen elvetemült dolgokba kezdtem bele :D A driver.inf fájlokat írtottam ki ami AMD related illetve az összes olyan basic / display drivert (kivéve az intelét, mert az mükszik az fix !) ami ez a MS W10-el jön. Majd egyszer kétszer nem tudtam be bootolni de szerencsére only parancssorból tudtam indulni és vissza másoltam a létszükséges fájlokat. Szó mi szó, most jelenleg nincs "MS basic" driverem :D Letöltök egy W10 isot majd abból kiszedem és azt rakom fel neki :D (Kicsit elvont vagyok ... Tudom :D De már kíváncsi vagyok, hogy melyik ragadt be, már erősen tippelek arra, hogy az MS Basic driver, mert annál is kiírja azt a D3 statet)
    Jah meg van egy moddolt amd driver (valami unifl vagy mi a bánat ...) azt is kipróbálom ..
    Hátha valami helyre tudja ébreszteni a kicsikét ...

Szerk.: Jah és most a MS Basic Display Driver ezt a hiba üzenetet modja: "A következő elérési út nem létezik: %hs." (Ami persze érthető, csak mondom... - hiszen töröltem a driver fájljainak elég nagy részét :D)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés