- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
válasz
Tsebacsi #67583 üzenetére
Magát a kártyát "felismeri", mert azt írj az eszközkezelő, hogy:
1. Intel HD Graphics (Ez a 4400 ami integrálva van a cpu-ba)
2. MS Basic Display AdapterDe persze le fogom csekkolni.. De ne nézz teljesen hülyének nem vagyok nagy Linuxos, ott hogyan tudnám megnézni / kipróbálni a karit ? Mmint boot linux alol ? :\
Hát most igen elvetemült dolgokba kezdtem bele
A driver.inf fájlokat írtottam ki ami AMD related illetve az összes olyan basic / display drivert (kivéve az intelét, mert az mükszik az fix !) ami ez a MS W10-el jön. Majd egyszer kétszer nem tudtam be bootolni de szerencsére only parancssorból tudtam indulni és vissza másoltam a létszükséges fájlokat. Szó mi szó, most jelenleg nincs "MS basic" driverem
Letöltök egy W10 isot majd abból kiszedem és azt rakom fel neki
(Kicsit elvont vagyok ... Tudom
De már kíváncsi vagyok, hogy melyik ragadt be, már erősen tippelek arra, hogy az MS Basic driver, mert annál is kiírja azt a D3 statet)
Jah meg van egy moddolt amd driver (valami unifl vagy mi a bánat ...) azt is kipróbálom ..
Hátha valami helyre tudja ébreszteni a kicsikét ...
Szerk.: Jah és most a MS Basic Display Driver ezt a hiba üzenetet modja: "A következő elérési út nem létezik: %hs." (Ami persze érthető, csak mondom... - hiszen töröltem a driver fájljainak elég nagy részét)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Plazma TV topic
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPad topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Aspire A717 - i7-8750H I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I GTX1050 4GB I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest