Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• McLaca

őstag

válasz Levi123 #61950 üzenetére

Eszközkezelőben érdemes szétnézni. Lehet, hogy a kártyaolvasó, bár az már talán PCIE portot használ, viszont a hibás eszköz talán megjelenik a hibaüzenet után.

Obyboy: a BIOS-ban nekem vannak opciók különféle felhasználási módokra. Nem próbáltam végig mindet, de amit én beállítottam, az az, hogy csak 50% alatt kezdjen tölteni és 85%-nál hagyja abba. Elvileg a lítium akkuknak ez a legjobb.

Egyéb: használ-e itt valaki 5480-as Latitude-öt a gyári Hynix SC308-as 256GB-os SSD-vel?
    Ha igen, hány %-on áll a kondíció a gyári alkalmazás (SK hynix Drive Manager Easy Kit) szerint? (Mivel más nem tudja megmutatni...)
    Ugyanis nekem elég fura dolgokat produkál, 1,9 TB-nál tartok 90%-nál, mindezt azért, mert a write amplificaton majdnem 16! Azaz 1GB adtahoz 16GB-nyi cellaírás tartozik... A gyári program SMART fülén kell elosztani a NAND Writtent a Total LBA Writtennel és így jön ki a hányados. Amúgy win 10, semmilyen "szokásos" SSD optimalizálást nem állítottam be, csak a lapozófájlt kapcsoltam ki 16GB RAM mellett. Indexelés, optimalizáció is fut, havonta 1× "töredeztetségmentesít" is a windows, kb. 10-20 GB-nyi egyszer írással és a MS szerint erre nyomós indoka van a windows-nak, de nem ettől magas a WA, az tuti.
    Kíváncsi vagyok, másnál is hasonló értékeket muta-e, mert lehet, hogy hibás darabot fogtam ki.

Üdv!

A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

• allein

addikt

válasz Levi123 #61950 üzenetére

Dell Command Update :K felrak minden drivert. Kettő lehetőséged van, vagy letöltöd a teljes driver mappát, vagy csak rányomsz a check gombra és felrakod azokat a drivereket amiket felkínál.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés