Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hothead
csendes tag
Ne haragudj,nem okoskodaskent mondom, de te itt hol lattad 224+faert. En itt meg a 6400-ast sem latom fent, csak a mar kifutott sorozatokat, es a latitude600 szerepel 225+faert 3 ev garival. Egyebkent, meg a hrp igaz o nagyker, 3 ev garival adja a dell notikat, ha felhivod oket, jo esetben nem elhajtanak, hanem meg kerdezik melyik varosban laksz, es ajanl ottani kiskereskedot. En legalabbis az Expertet mikor felhivtam es eloadtam a problemam, hogy mire is lenne szuksegem, ajanlott par debreceni kiskert akik forgalmaztak az altaluk exportalt termekeket. Mellesleg viccesen azt is mondta, persze kiszolgalnak engem is, ha veszek egy raklappal.
-
A 6000-ről való vélemények vannak, ha egy kicsit visszaolvasol, akár itt, akár a milyen notit vegyek fórumban, de javaslom ezt az oldalt, [link] és annak is a community forumát, mert ott írják le a hibákat, valamint ott érdemes megvenni ahol 3 év jótállás jár hozzá.
Az ár az tényleg jó, főleg mert a 6000-ek nagyjából ugyanezzel a paraméterekkel ,350-380 körül vannak, pedig már kifutott típusok, igaz 3 évvel, és XP-vel.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest