Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!

Új hozzászólás Aktív témák

• gedemmm

csendes tag

válasz Shady313 #43579 üzenetére

Szia!

Dell Inspiron 5537 i7-4500U 8850M 1080p

Hetek óta keresek megoldást erre a sleep/hibernate/wake up problémára, nagyon remélem, hogy most végre talán megtaláltam általad.

Jelenleg a következőképpen állok:
    DDU-val (Display Driver Uninstaller) leszedtem az AMD és az INTEL drivert is, jelenleg semmi nincs fent. Sleep működik, hibernálás működik, fedél lecsukás, felnyitás működik. Fényerőállítás nincs, szerintem az aknakereső is akad, de legalább lecsukható, hibernálható a gép.

Natehát:
    Ahogy írtad, rákerestem az 5543-as 8.1-es driverjeire (dell.com), meg is találtam őket.

A híres-nevezetes driverprobléma megoldásához mit kéne csinálnom?
    Elég, ha az 5543-as Intel "Video" drivert teszem fel, és hozzá valamelyik AMD-t amd.com-ról? Ha igen, melyiket? Milyen kombót és sorrendet ajánlasz, hogy csináljam?
    Vagy toljam fel mindegyik drivert, amit csak kidobott a dell.com 5543-hoz, hiába semmi köze a megjelenítőhöz, mert különben nem járok sikerrel?

Plusz: sok angol nyelvű fórumon olvastam (tényleg számtalan vásárlónak van hozzánk hasonló panasza), hogy segíthet a BIOS update, fel merjem rakni az 5543-as BIOS-t az 5537-es gépemre?

Végül pedig: jelenleg a letörölt video drivereken kívül mindegyik driverem 5537-es. Ez gondot okoz majd?

Kérlek válaszolj, amint tudsz, te vagy az utolsó reményem... Ha így sem jön össze, kirángatok ide valami delles formát és addig nem engedem ki a kapun, amíg meg nem csinálja valahogy.

• szabonagyur

félisten

válasz Shady313 #43579 üzenetére

Szia

5543? Én csak az 5542-t meg 5547-et találom. 5547 AMD meg Intel Drivere nem ment anno amikor én néztem... És akkor te miylen kombóban használod? Írtad, hogy az omega drivert raktad fel...

Én a 3537-et gyári driverrel használom és van alvás, meg minden.

Új hozzászólás Aktív témák