- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
herrLeon
tag
Semmilyen honositásra meg ilyen egyéb téves következtetésre nincs szükség. Europa, mond ez a szó valamit? Én is Németországban vettem a gépet, otthon egyszer tönkrement, telefon..dell zöld szám...másnap csinálták a gépet (szerviz gyors..mondjuk félig sem rendesen rakták össze a gépet.) . Nem honsositottam a garanciát..kérték a service tag számát és ennyi.
-
asadasad22
őstag
sztem a gari honositast barmikor meg lehet csinalni, szoval annyira nem fontos dolog egybol elintezni (persze nem kerul semmibe es hamar megvan), eleg akkor is amikor baja lenne a cuucnak. egyebkent en felhivtam oket es elinteztem es nem sokkal azutan a dell oldalan ha megadom a service tag-emet, nem a laptopom modelljet irja ki, hanem valami nonszensz baromsagot (Other_486 V486/__S Rev. 2 FS) igy a garancia statuszt es sok egyeb service tag alapjan azonosito oldalt sem tudok hasznalni mert azt irja ki h nem ismerik a modellemet. korabban amikor neztem, akkor pedig jo volt a cucc, a garit is rendesen kiirta, ezert gondolom h a gari honositas miatt tortenhetett ez. azota felhivtam oket es valami olyasmit mondtak, hogy most valtozott naluk valami es ok se nagyon tudnak mit csinalni vele, de ok belul latjak h milyen modellem van rendesen meg a garanciat is, szoval nagy baj azert nincsen, de azert majd meg felhivom oket mert ez is megsem jarja..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad V15 Ryzen 5 5500U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- HP EliteBook 850 G8 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 15 3501 /11.gen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD FHD
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest