Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Garry84: Sumák aprós?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- potyautas: Nóta állj!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
herrLeon
tag
Semmilyen honositásra meg ilyen egyéb téves következtetésre nincs szükség. Europa, mond ez a szó valamit? Én is Németországban vettem a gépet, otthon egyszer tönkrement, telefon..dell zöld szám...másnap csinálták a gépet (szerviz gyors..mondjuk félig sem rendesen rakták össze a gépet.) . Nem honsositottam a garanciát..kérték a service tag számát és ennyi.
-
asadasad22
őstag
sztem a gari honositast barmikor meg lehet csinalni, szoval annyira nem fontos dolog egybol elintezni (persze nem kerul semmibe es hamar megvan), eleg akkor is amikor baja lenne a cuucnak. egyebkent en felhivtam oket es elinteztem es nem sokkal azutan a dell oldalan ha megadom a service tag-emet, nem a laptopom modelljet irja ki, hanem valami nonszensz baromsagot (Other_486 V486/__S Rev. 2 FS) igy a garancia statuszt es sok egyeb service tag alapjan azonosito oldalt sem tudok hasznalni mert azt irja ki h nem ismerik a modellemet. korabban amikor neztem, akkor pedig jo volt a cucc, a garit is rendesen kiirta, ezert gondolom h a gari honositas miatt tortenhetett ez. azota felhivtam oket es valami olyasmit mondtak, hogy most valtozott naluk valami es ok se nagyon tudnak mit csinalni vele, de ok belul latjak h milyen modellem van rendesen meg a garanciat is, szoval nagy baj azert nincsen, de azert majd meg felhivom oket mert ez is megsem jarja..
Új hozzászólás Aktív témák
- - 64% Thinkpad T14 A+ / új akku ! gyárilag Magyar / 14" FHD / Core i5 / 16 / 512GB / +SZLA +GARANCIA
- Vivobook 15 E510KA-EJ562WS 15.6" FHD Celeron N4500 4GB 128GB magyar vbill új akku gar
- Szép állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Kitűnő állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest