- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- iPhone témaösszefoglaló
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amol
addikt
-
amol
addikt
válasz
FehérHolló #5618 üzenetére
Áh, túl sok betű
Hogy mérik a "professzionális lehetőségeket"?
És fordítva? Quadroból Go? Mert ez szerintem több embert érdekelhet. -
amol
addikt
Srácok, nincs konkrét linkem mert már rég foglalkoztam vele, de több helyen olvastam hogy egyes esetekben nincs hardveres különbség. Quadroból rendszerint mindig lehet Go-t csinálni, és fordítva is többnyire megy. Google please.
-
amol
addikt
válasz
ronaldo #5590 üzenetére
A dokkoló arra való, hogy rátedd a gépet amikor "hazaérsz". Állandóra van rákötve monitor, billentyűzet, nyomtató, egér stb. Nem sok értelmét látom hogy legyen benne akksi.
Illetve lehet valahol összefoglaló tetszet olvasni az Nvidia Quadro 1400/1500/2500/3500 szériáról?
Csak 3dmark pontszámok, nem igazából teszteli senki ezeket a profi kártyákat.Annak van valami technikai háttere, hogy max. 120gb (5400rpm) ill. 100gb (7200prm) -ig konfigurálható az M90?
Valószínűleg semmi. De mivel ezek kőkemény munkagépek, ezekbe rendszerint bőven elég. -
amol
addikt
válasz
visnor2000 #5581 üzenetére
Nehezebb, de megéri. A 14-esből viszont kilóg.
-
amol
addikt
Ha annyi kukoricagombócot kéne befalnom ahányszor kiderült hogy mégsem hülyeségeket írok felrobbannék.
-
amol
addikt
Esetlegesen nem olvastam, hanem mint írtam, speciel telefonon beszéltem a HRP-vel és ott mondták el mi a helyzet. De ez hónapokkal ezelőtt volt.
Emellett többen megerősítették itt is akkor.
Ha azóta van változás akkor hurrá, de nem kell ezért nekem esni. És igen, kérlek írd le halálpontosan mert többen szeretnének hozni kintről gépet és eddig nem volt tiszta. Ha megtennéd hogy rákérdezel Svájcra is, külön hálás lennék.thx.
-
amol
addikt
Volt ugye egy 2 év garanciával is. Mennyivel jobban hangzik annak a kibővítése 4-re? Még akkor is ha Dell, egy ilyen erőmű előbb-utóbb úgyis beszarik.
Ennek moddolása meg a másik amit sosem leszek hajlandó megérteni, miután szerintem egy notiba egyszerűen nem való ilyen kártya. Persze ez az én véleményem. -
amol
addikt
Ha a dell homlapján bővíted, (ez a legegyszerűbb.), ugyanúgy igénybe veheted Magyarországon, csak fizetni kell azt a sokszor említett óradíjat, ha "neaggyisten" valami baja lenne.
Magyarul itthon sehogy nem lehet bővíteni. Az amerikai garanciát lehet esetlegesen kibővíteni, de ez még igazolásra vár. Emellett a garanciát át kell mozgatni ha tengerentúlon vagy egyáltalán, eu-n kívül vásárolod mert nálunk különben egyáltalán nem érvényes a Dell világgaranciája.Tehát: ha USA-ban veszel dell notit és továbbiakat nem lépsz, akkor semmilyen garancia nincs rá. Forrás: HRP.
Csak óvatosan. -
amol
addikt
válasz
#16820480 #5513 üzenetére
Nem esek én hasra semmitől, ő szeretett volna 4mega l2 cache-es processzort, én azok közül írtam a legolcsóbbat.
Ha nem vetted észre hogy a winupdate nem csak a windows méretét növeli, akkor javaslom ne frissíts. Soha.
Megjegyzem, nemrég telepítettem egy sp2-es xp-t, és az összes frissítés ami lejött hozzá 80 mega körül volt. Nem többszáz. És még így is sokkal kevesebb helyet foglal mint a Vista. Ha arra van hely, van erre is. -
amol
addikt
válasz
visnor2000 #5508 üzenetére
Többször leírtam már, de előkerül újra és újra. Én is utánajártam hogy érdemes-e behozni mert tudtam volna Németországból, Svájcból ill. USA-ból is hozni/hozatni.
Én végül arra jutottam hogy nem éri meg. Valamivel olcsóbban jöhet ki a végére, de nem annyival amennyit nekem megér az utánajárás meg a kalamajka.
Országtól függ a dolog, EU-n kívülről jóval macerásabb a garancia átmozgatása. EU-n belül már nem sokkal olcsóbb. Hozzájön az utazási költség, az esetleges vám, a magyar billentyűzet (és oprendszer). Itthon nem lehet rá bővíteni a garanciát (Dellről van szó), tehát érdemes már kint sokkal venni, így még drágább lesz. Sokan nem nézik a garanciát csak az árlistát, aztán derül ki hogy egy évről van szó. Itthon meg lehet akár 5 (3+2) is! Emellett fizetni kell azt az egy óra munkadíjat javítás esetén.
Ha az ember kiszámolja, lehet hogy spórolhat egy pár tizest, én úgy döntöttem nekem nem éri meg hacsak nincs kint valami óriási akció. -
amol
addikt
Vindózápdét!
Sok gyártónak van olyan progija ami az energiagazdálkodásért felelős, létre lehet hozni sémákat és az Xp beépítettjét letiltja. Annak tudnia kell.
Toshibának, Dellnek, Acernek tuti van, HP-t láttam olyat amelyiknek nem volt. Ott NHC-re van szükség.#5498: A Dell oldalán disztrik vannak megnevezve, HRP, CHS, Humansoft stb. Előző kettő például csak nagyker. Notebookstore a HRP-től veszi tudtommal, tehát ott szervizelik Viheted máshova is, de ott valószinűleg ki kell fizetni a szerelési költséget. Alkatrészt nem. Amint hivatalosan is jelen lesz a Dell Mo-on, ez remélhetőleg megváltozik és viheted bárhova.
Nem árt ezt különben tudni, mert a CHS szervize például "rosszabb". -
amol
addikt
-
amol
addikt
A dupla cache nem rossz dolog, nézd meg nincs-e 7300-as procival, az is 4mb-os és biztos olcsóbb. Szerintem a 10 eurót a fényes kijelzőre meg spórold meg. Hdd: számolj azzal, hogy a 7200-as több hőt termel és többet is fogyaszt. Valamint azzal, hogy ha magad veszed meg olcsóbb, tehát vedd meg 5400-assal és akkor cserélj ha lassúnak találod. Nekem évek óta 5400-as van, megfelel.
Emellett számolj a következőkkel: A garanciát itthon nem bővítheted és a javításért fizetni kell valamennyit. Tehát bármilyen kecsegtető, nem érdemes alap 1 éves garanciával megvenni kinnt merthogy úgy olcsóbb.
Magyar billentyűzet kb 15k +magyar OS. EU-n kívülről további garanciális problémák léphetnek fel. -
amol
addikt
válasz
visnor2000 #5453 üzenetére
A Humansoft egy disztribútor. Lehet náluk konfigurálni üzleti gépeket drágán.
Figyelj, vegyél itthon egy XPS 1330-t (vagy Latitude-ot) és bővítsd ki a garanciát 5 évre. Így nyugtod lesz 5 évig, szerintem pár tízezer különbség megéri. Jogtiszta szoftver, magyar billentyűzet, tiszta ügy. Csak így lesz 5 év garid vagy ha úgy veszed meg kint, de akkor fizetsz a javításért.
BodChemistry: igen.
-
amol
addikt
Ez nem biztos hogy mindig így lesz, de ha mégis, a munkadíj sok esetben sokkal kevesebb mint az alkatrész ill. az az összeg, amennyivel olcsóbban szerzed be külföldről.
Ne abból induljunk ki hogy szükség lesz rá
Az viszont márt fájó, hogy a külföldi gép garanciáját nem lehet itthon bővíteni, ha pedig kint veszed meg 5 évvel, nem biztos hogy olcsóbban jön ki. Többször számolgattam már és arra jutottam, ha nincs valami óriási külföldi akció, inkább itt veszem meg 3 év garival amit bővíthetek 5-re. Lehet hogy valamivel drágább, de nincs annyi macera és az árkülönbség a gép árára levetítve csak pár%. -
amol
addikt
válasz
konorti #5433 üzenetére
Dellnél is úgy van a garancia, hogy 3év a notira és 1év az aksira?
Az akksira mindenki csak 1 évet ad tudtommal.
Az mit jelent, ha azt írják, hogy 1év teljeskörű+2év alkatrész garancia?
Azt, hogy beragadt készletről van szó mert az újak már mind 3 év teljeskörűvel vannak.dane: idővel kilazul a zsanér minden gépen, szervízben meg tudják húzni/kicserélni.
-
amol
addikt
polip, bwoay: most akkor van aktív vagy nincs?
a) van
b) nincs
c) de -
amol
addikt
Nem tudom mit hogy jelölnek, de úgy hallottam (hrp) hogy hardverileg nem ugyanaz van benne. Ha azóta kezeli a driver, akkor nincs semmi gond.
Mint írtam, a Strike Zone egy gumitalp, ami "pont jó helyen" van. Amit nem értek, hogy miért hagyták ki az aktív védelmet. Talán azért, mert akkor már semmibe sem lehetne belekötni
Kérkedj a külsejével, a masszivitásával meg a supporttalNa most miért kell megint ideírni hogy szerkesztve?
-
amol
addikt
válasz
kircipeti #5318 üzenetére
Nem Vistásat linkeltem, értelemszerűen ki kell választani az oprendszert. A vga és a bt is ott szerepel. - mod: valóban nincsenek, bocs. Valószínűleg már nem fejlesztenek XP-re. Bánat.
A mobil kártyákhoz rendszerint nem jók az asztali driverek, csak a notebook gyártója által kiadottak. Ezért bütykölik meg őket, hogy használhatóak legyenek notin is, mivel sűrűbben frissítik mint a noti gyártó. -
amol
addikt
OEM oprendszer, csak arra a gépre érvényes a licensz amelyikkel vetted.
kircipeti: első lépésként talán itt kellene próbálkozni. Sőt, a Dell Support nevű program tudtommal automatikusan letölt minden újat.
Ha nem felel meg a video driver, akkor pld. omegadrivers.netFehérHolló: spongyát rá
-
amol
addikt
Visszaállító lemezt is ritkán kapsz már. A legáltalánosabb egy előtelepített oem os, amit bekapcsoláskor telepít, és ha felállt akkor kiírhatod helyreállító lemezre. Rendszerint egy külön partíción van, ahonnan bármikor újra lehet rakni a rendszert relatíve gyorsan addíg, amíg meg nem sérül a hdd vagy ki nem cseréled.
Palika71: már megint!
-
amol
addikt
válasz
FehérHolló #5293 üzenetére
Közben rájöttem hogy a topicok teltségéről van szó, bocs.
mod: megelőztél
-
amol
addikt
válasz
FehérHolló #5293 üzenetére
Dx10-es az is, nézd. Ugyanaz a mag.
Mi ez a moderálós link?bwoay: más modult építettek az xp-s és vistás modellekbe és a vistáshoz nem volt xp-s driver. Azóta úgy nézem van.
polip: a vista business downgrade jogos, azaz elvileg be tudsz regelni egy XP-t a vista sorszámával...de fel kellene hivni a MS ügyfélszolgálatot...az a tuti
Az frankó lenne. Köszi, majd utánaszagolok. De milyen forrásból lenne az XP? Mert gondolom a MS nem fogja azt mondani hogy "szerezzek egyet" akárhonnan.Integra: hát ennyit a noti sem ér amennyibe 2x512 kerülne...
hagyom inkább a fenébe Nézd, az biztos hogy az ingyennotidnál olcsóbban nem kapod megsheratan: szerintem a vinyóvédelem nem olyan kardinális dolog, de valaki írta régebben, hogy amikor szétszedte a gépet, akkor a vinyó körül nem volt semmi extra fizikai védelem, szóval ha van valami, akkor az a vinyóban van (pl. ez a parkoltatós dolog), márpedig kéne legyen valami, hiszen az adatlapra ráírják.
Azért nem elhanyagolandó. Ha a strike zone-ra gondolsz az nem más, mint egy plusz gumitalp a gép alján, a hdd alatt. Nem nevezném igazán aktív védelemnek. A gép maga nem parkolja le, nincs benne gyorsulásérzékelő. Ha viszont van olyan hdd amibe már be van építve (elképzelhetőnek tartom) vagy az ember ssd-t használ (ha beválik) akkor mindegy. -
amol
addikt
Itt vagyok, nem tűntem ám el
Nem mintha hiányolt volna valaki. Viszont kérdezek:
Úgy nézem D830-at nem árulnak XP-vel. Ha legyalulom a Vista-t és ráteszek egy XP-t lesz driver a bluetooth modulhoz? D620-nál volt ezzel gond.Nézte ezt az NVS140m-et már valamelyikőtök játék közben? 3dmark eredményt tudok. Nem létfontosságú, de néha elmenjen ez-az, főleg régebbiek. Elvileg kb. 8400gs.
Igazából már megvettem volna a gépet, csak az bizonytalanít el hogy nincs 3d hdd védelme (lásd thinkpad, hp-k egy része, tecra, lifebook) ami parkolja a fejet ha szükség van rá. Meg ha nem érkezne egy Lifebook hamarosan, amit lehet hogy megtartok ha beválik.
Nem 5000-nél szoktunk új topicot nyitni? -
amol
addikt
Abba gondolj bene, hogy egy notiról nem lehet levenni a képernyőt hogy távolabb legyen a billentyűzettől mint egy asztali gépnél. Ennek következtében akaratlanul is közelebb leszel a monitorhoz, így nagyobbnak fog hatni. Emiatt és a nagyobb panel megnövekedett fogyasztása ill. a gép mérete és súlya miatt notebookban a legritkább esetben indokolt a 17'' kijelző.
A felbontással hasonló a helyzet, annak ellenére hogy gyűlölöm az apró, olvashatatlan betűket szerintem akár a Dell 15,4'' 1440x900-as kijelzője (ez a wsxga, csak mert nem tudtad hogy a + mit jelent) sem rossz választás, és más még nem kínálja. 17''-osban az 1280x800 kevés, de nem is nagyon van. Az egésznek az a lényege, hogy több info férjen el a képernyőn.
Érdemes megnézni élőben egy noti kijelzőjét mielőtt az ember párhuzamokat von az asztali gépek világával.
WUXGA felbontás létezik 15,4''-os gépen is, és van akinek az sem túl apró. Nekem nem ilyen jó a szemem, de el tudom képzelni. Az én gépem 15''-on 1600x1200-at tud, de az nekem sok, így sajnos nem tudom natívon használni, nagyon maximum 1400x1050-ben. A WUXGA a kisebb képernyőmagasság miatt még durvább.
Nekem valszeg elég lenne egy 15,4'' WXGA.
Quentin: télleg. nahát.
[Szerkesztve] -
amol
addikt
válasz
FehérHolló #4686 üzenetére
Nem olyan hülye kérdés ez, és nem is alaptalan. Ugyanis az, hogy biznic alkalmazásokhoz optimalizált, nekem sem elég.
Tudtommal ezek olyan kártyák (ill. nem a kártya, hanem a firmware), amelyek jobb képminőséget, pontosságot, megbízhatóságot ígérnek olyan -főleg 2d- alkalmazásokban, melyeket jellemzően üzleti felhasználók futtatnak. Na de ez még így is kicsit ködös. Ugyanis wordre, excelre, akár lightos Photoshopra elég akármi.
Videokonvertálásnál biztosan tudom hogy hasznos, de nem biztos hogy jobb mint egy játékra optimalizált. Viszont elvileg kevesebbet fogyaszt. -
amol
addikt
Venni szeretnék egy dell xps m1710 csak nem tom mennyire megbízható és mivel angliánól jön 1300 fontért ezért nem tom hogy milyen lesz a gari rá....a dell egyébként világ garis? jah és szerintem ez már jó játékra is ...[link] vagy ez de ez drágább de jobb is..[link] bár nem tom mennyire szükséges 4GB ram
akkor ez nem lesz jó..nem kell hogy a legújabb játékok menjenek rajta hanem pl 1 évesek ....egyébként van még az ASUS-nak egy hasonló kategóriás gépe a G2S.....erről mi a véleményetek, meg olcsóbb is, de azt nem tom hogy van-e olyan megbízható, mint a DELL..[link]
Nem csak játékra nem is játszanék vele annyira sokat csak egy kis cod2.....meg asszem várok 6-7 hónapot még hátha lemegy az ára....de lehet hogy veszek bele egy blu-rayt...hátha jó
Ha nem igazából játékra kell minek egy ilyen energiazabáló monstrum fűtőtest?
Hallottál már arról, hogy a jó notebook nem feltétlenül a beépített alkatrészekről ismerszik meg? Még jó hogy nem egy ilyet szeretnél [link]
Blu-ray: HÁTHA? persze, nagyon kell. Jellemzően azok veszik meg az ilyen dolgokat, akiknek sok kidobandó pénzük van olyanra amit sohasem használnak, de jó ha van. -
amol
addikt
válasz
FehérHolló #4620 üzenetére
Az akkor is jó ár. A minimális pedig a celeron.
Közbeszerezhetnél még párat
[Szerkesztve] -
amol
addikt
Az új Latitude-ok is kaphatók náluk, már sokkal efogadhatóbb áron. A hybrid hdd az amire gondolok?
-
amol
addikt
Álljunk meg egy szóra. 2 fajta kijelző létezik, az egyik a matt, a másik a fényes. A fényes csak az utóbbi időben jelent meg, immáron több mint 20 éve mattal szerelték a notebookokat és bevált. A fényes kijelzőből nem lehet mattot varázsolni és fordítva sem. Illetve hallottam valami fóliáról ami megszünteti a csillogást.
Akinek nem tetszik az egyik, csakis teljes kijelzőcserével oldhatja meg a gondot, és ez nem sok gyártónál adott. Vagy fóliáz - buborékmentesen... -
amol
addikt
Nézd, a célközönség nagy része valószínűleg nem hallgat rajta zenét, de mivel ez egy filléres dolog, lehet hogy nyernének még 1-2 vásárlót. Én például ezért nem veszem meg.
Viszont akkor lehet hogy maradnom kell a nagyobb méretnél pedig szerintem elég lenne egy 14-es (lehetőleg 4:3-as) nekem is, vagy veszek egy TP-et.
Biztos jó lesz a Vostro is, de egy moduláris gép lenne az igazi. -
amol
addikt
válasz
#16820480 #4414 üzenetére
Én is töröm rajta a fejem, csak az a baj hogy kisebb méretben több a kompromisszum, legfőképpen videokártya, portok, hűtés (és hangszóró
), akkukapacitás, stb terén.
Egy fullos Vostro 1400 kijön 300 alatt - Svájcban
Szerintem jó ötlet volt a Delltől hogy elérhetővé tette 15,4''-os méretnél az 1440x900-as felbontást (Inspiron, Vostro). Az viszont nem hogy csak fényesben
A kijelző kávájára gondoltam én is, egész jó hely lenne.
Ez most egy jó kis mondandóturmix lett. -
amol
addikt
Én úgy tudom pont a csuklótámasznál van, a touchpadtól kicsit balra.
Az hogy nem férne el, lásd be... jóval kisebb gépeken is van, sőt, ha minden igaz ez az egyetlen amelyiknek 1 van. Tudod mekkora hely kell egy 1-2 wattos hangszórónak? Kis túlzással még a kijelző felett is elfért volna.
Más: van köztetek olyan akinek nincs asztali gépe csak notija és az 14''-os vagy kisebb?
Az új Inspiron és Latitude árak akkor lesznek véglegesek, ha meg is érkeznek.
[Szerkesztve] -
amol
addikt
Azért háttérzenére mindegyik jó, és én nem szeretnék hangfalakat is kötni rá csak hogy pld. megnézzek egy filmet.
Látni bárki láthat, ki van állítva több helyen. Tényleg drágák és inkább asztali használatra valók, de jók.
Az én öreg gépemben Harman Kardon + mély van, ez nem szól rosszul
A nagy Dellekben (I.9400, P.M90) is van mély. -
-
amol
addikt
Mégis elballagtam HS-hoz. Vásárolhat náluk magánszemély is, de csak azok a gépek vannak jó áron amik raktáron vannak, külön grafikásat nemigen tartanak, azt konfigolni kell jóval drágábban. D630 van raktáron, a többire legalább 3 hetet kell várni, Vostrora még többet. D830-ból nem lesz náluk nagy választék, Inspiront nem tartanak.
Nem biztos hogy a legnagyobb guruval beszéltem, mert azt mondta hogy a D6xx igenis sztereó, és van valamilyen hardveres hdd védelem is ami parkolja a fejet esés esetén mint pld ThinkPad, Tecra, Lifebook esetében. Nem győzött meg, fényt tudnánk ezekre deríteni? -
amol
addikt
-
amol
addikt
Akkor rendben, még van remény. Azt hittem már megérkeztek.
Quentin! HRP-nél (ill. sztórnál) van színes fedőlap és 9 cellás akksi is. A fedőlap nem csere, rá kell pattintani.
A bios nyelve elvileg minden gépen angol, nem?
Aki külföldről (usa) szeretne hozni gépet, javaslom nézze meg a svájci árakat is, hasonlóak és mégis közelebb van. Garancia: ha nem itthon veszed, akkor csak szervízgarancia és nem bővíthető.
[Szerkesztve] -
amol
addikt
Sziasztok!
Notebookstore árai azért lehetnek néha furcsák (magasak) mert tudtommal nagy mennyiségben rendelnek hogy olcsóbb legyen, és ami beragad annak marad az ára.
Engem is zavarnak az új árak, de legjobban az, hogy beszéltem a HRP-ben egy Delles emberrel, aki azt mondta hogy hasonló áron lesz a D830 a D820-hoz. Ezzel szemben nettó 100-zal drágább. Korrekt.
Ha ezek az árak nem csökkennek nagyon gyorsan, akkor lehet hogy inkább veszek egy ThinkPadet, mert azonos kiépítésben OLCSÓBB!!!!
Ebben az országban a pofátlanságnak régóta nincs határa sajnos. Elég ha az ember autóba ül és egyből látja. -
amol
addikt
-
amol
addikt
válasz
sszever #4290 üzenetére
Ha garanciális akkor miért ne cserélnék ki ha nem működik megfelelően?
Értelek. Illetve részben. Azt hittem, azért kell ilyen nagyméretű drága erőgép, mert a notival dolgozol, de ha asztali géppel teszed mindezt, én biztos valami könnyebben hordozható, kisebb teljesítményű gépet választottam volna. -
amol
addikt
Egyre jobban érzem, hogy úgy hiányzik a Vista nekem mint szar a zsebből.
-
amol
addikt
A sztórban megint AntiGlare-rel kapható a legkomolyabb 6400-as 300k-ért, vindózzal
-
amol
addikt
Nem akarja lepipálni, alá van pozícionálva. Azért nem hallottál még a Vostro családról, mert teljesen új. A kártyaolvasót a MM-ban láttam pár napja bruttó 4000-ért, de csak egy db volt. Gondolom ezt nem kapkodják el.
Az üzleti hierarchia a következő: Vostro, Latitude, Precision.
Egy dolgot hiányolok a Vostro-ból, nem moduláris
ps: a 620-asban sztereó hangszóró van vagy csak 1db? Mert valajol olvastam hogy mono.
[Szerkesztve] -
amol
addikt
Persze nem tudhatom, még nem próbáltam.
Szerintem ezek a Vostrok (small business) azért nem lesznek annyira jók mint a Latitude (business) annak ellenére hogy újabbak és van egy pár plusz funkciójuk: jobb video (bár a 8400-as nem biztos hogy jobb mint az nvs140m), memóriakártya-olvasó (pcmacis 4k), webkamera, mikrofon, stb. Majd ha kijönnek kiderül, lehet hogy ez lesz az arany középút. -
amol
addikt
válasz
[Anduriel] #4247 üzenetére
Késve. Én már sok hete várom a Latitude D830-as quadroval szerelt változatát, pedig már jó ideje megjelent.
-
amol
addikt
válasz
Flex Wheeler #4243 üzenetére
Azért veszed meg hogy eladd? Nahát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automata kávégépek
- BestBuy ruhás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő,
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest