- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polip
addikt
végre megjöttek az új Dell Studio-k!
-
polip
addikt
ha kell valakinek olcsón egy D830-as (T7500, 2GB, 120GB/7200, Robson, dokkolóval) dobjon egy privit...
bemutató darab volt, indítatlan garral!!!!
-
polip
addikt
akkura minden gyártó egy évet vállal...ezt oda sem írják, hisz annyira régóta így van, hogy ez lassan evidencia...
az akksit teljesen külső gyártó készíti, ezért nem vállal rá garit senki
-
polip
addikt
-
polip
addikt
hölgyeim/uraim, az új inspironok: [link]
-
polip
addikt
válasz
(Kolombusz) #8598 üzenetére
én is várom bár nem tudom szeretem-e ezt a méretet
-
polip
addikt
kis Dell újdonság: [link]
-
polip
addikt
egy új Dell prototípus, ha érdekel valakit: [link]
-
polip
addikt
válasz
Soulskater #6701 üzenetére
kékfogú harald...ha törire jártál volna és középkor szigorlaton őt katad volna, nem rajonganál érte
-
polip
addikt
na megjöttek az új inspironok: [link]
-
polip
addikt
válasz
visnor2000 #6573 üzenetére
most teszteltem egy thinkpad t61-et....ugyanaz volt a T7500-as procival vista alatt, mint nálad...
-
polip
addikt
na az van, hogy intézek mindent, csak kis elhavazás van...a tesztet d630 vs t60vagy61 pihentetem...
jövő 7en lenovo sajtótájékoztatóra megyek, ott adják át a T60-at meg a X60-at tartós tesztre. de nem tom mekkora a t60, ha nem 14 collos akkor szerzek egyet majd, ha ez az lesz akko összevetem a 630ammal
videokari ügyben szétnézek
minden mélre felelek
-
polip
addikt
-
polip
addikt
válasz
csatacsiga #6095 üzenetére
hivd fel a ügyfélszolg-ot, ott elmonják lépésről lépésre
-
polip
addikt
válasz
csatacsiga #6083 üzenetére
ujraregelted a MAC adresst a chellonál?
-
polip
addikt
hejj emberkék...
bevágtam egy n-es wélant a d630-amba de nem ment benne, ki volt felkiáltójelezve....betettem más notiba ott is.....vagy azokban fel sem ismerte a gép...csekkoltam vistás d830-ban is, ott sincs semmi
több karit is próbáltam, mindel ugyanaz!...van valaki akinek n-es cucc van a gépében?
-
polip
addikt
gyerekek...tegnap kipróbáltam az XT-t ...döbbenet mennyire kemény...
kell egy ilyen nekem
-
polip
addikt
válasz
visnor2000 #5902 üzenetére
ja látom már meg is válaszoltad
írhatnál ide a totyikba a kijelzőről
-
polip
addikt
kész lett a 1330 teszt, akit érdekel: [link]
-
polip
addikt
válasz
kekegsm #5888 üzenetére
mondom...itt nem a programozási része a necces, a motort megírjuk 1 nap alatt...tán van is ilyenünk készen ...nem ez a gáz
a baj az adatbázis....neki nem állok...képtelenség...itt nem 4 modellről van szó...tudom mekkora szívás a forgalmazott márkákat feltölteni hozzánk...nem hogy egy adatbázist csinálni....
-
polip
addikt
The Fujitsu-Siemens guideline is in line with the norm ISO 13406 Class 2.
Assessment of faulty pixels on LCDs The pixel (which consists of 3 subpixels) is defective if one or more of the subpixels can't be controlled, i.e. the pixel/subpixel stays the same colour despite being instructed to change to another colour and is visible 30 cm from the LCD panel surface. Typically such defects can be seen as bright spots on dark background or dark spots on bright background. A defect white or black pixel can be seen if all 3 subpixels of a pixel are defective. (Type 1, 2). A coloured spot can be seen if there are one or more defective subpixels.(Type 3)
Fault clusters are defined as: Two or more pixels or subpixels with faults within a 5x5 block of pixels.The general criteria and criteria for each LCD panel type for an acceptable amount of defective pixels is defined in the table below.
Maximum number of faults per type per million pixels (e.g. a XGA display 1024x768 has = 768432 pixels)
White pixel
All three subpixels defective)
(Type 1) Black pixel(Type 2) Coloured spot or subpixel
(Green, red or blue)
(Type 3) Clusters of
type 3 faults Clusters with more
than one type 1 or
type 2 faults
2 or less 2 or less 5 or less 2 or less 0Examples:
Good: Bad:
1. 5 coloured subpixels
2. 2 white pixels, 2 black pixels
and 5 coloured subpixels
1. 6 coloured subpixels
2. 3 white pixels
3. 3 black pixelsIf your machine is older please use the following acceptance criteria to see whether it is covered by warranty.
-
-
polip
addikt
válasz
visnor2000 #5785 üzenetére
használd egészséggel, és még1x bocs a kis csúszásért, azt hittem gyorsabban megleszünk a nagykernél
-
polip
addikt
válasz
logaritmus #5770 üzenetére
én a 6400esekbe mindig kingstont teszek és mennek hibátlan, dualban ahogy köll
-
polip
addikt
válasz
visnor2000 #5759 üzenetére
-
-
polip
addikt
válasz
visnor2000 #5743 üzenetére
hogy hazabeszéljek, én láttam sima meg ledes kijelzőt, igaz csak eyszer, és napfényben.,..a különbség az volt, hogy a ledes látszott
-
polip
addikt
válasz
visnor2000 #5743 üzenetére
-
polip
addikt
válasz
visnor2000 #5700 üzenetére
ment privi, de csak a LED-es 1330-ak áráról!
monitorhoz? hát szabvány VGA out van rajta...ill a külön videókarisokon HDMI, de ehhez itthon még nem láttam madzagot
-
polip
addikt
na srácok, megjöttek hozzánk a LED-es XPS 1330-ak.....kell valakinek? piszok szép képe van-.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jövedelem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- OpenWRT topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD jó áron IGAZI RITKASÁG!
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- Dell Latitude 5500 15,6", i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest