Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
törölt tag
Ez a topic pont megfelel a kérdésnek: Dell notebookok
Ezt zártam.
-
szmayer1
senior tag
Szia
Még a BIOS előtt kéri a jelszót és ezért a BIOS beállításáig se jutok el. Nemtudom hogy mi lehet,de valaki azt mondta hogy valószínűleg céges laptop lehetett és a DELL-nek van egy ilyesfajta védelme PL: lopás esetére. Az illetőt azóta se tudom elérni akitől vettem pedig láttam működni tehát jónak kellene lennie.Üdv: szmayer
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok
Vásároltam egy latutidu d630-as laptopot használtan. Ki is lett próbálva működött minden rendben. A kipróbálás után csak a harmadik nap kapcsoltam volna be, mert volt egyéb elfoglaltágom, de nem lehet mert mielőtt elindulna valami kódot kér. Hívtam az illetőt de semmi hír róla, mert az egyik ismerősét sikerült elérnem és ő azt mondta hogy elutazott Dániába. És senki sem tudja hogy mikor jön haza.
Kérem ha tud valaki segíteni akkor azt megköszönném, mert van egy laptopom ,de mégse.
Van a hátulján egy matrica miszerint a garancia 2010 08 26.-ig szól. Más papírt nem kaptam hozzá.A segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv: szmayer
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Medence topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 3 év garancia
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest