- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
Aktív témák
-
mic
csendes tag
Na meglett. pcAnywhere-ben van egy beallitas, ami a vga lelkivilagaba maszik bele, a vga-t compatibility modba tettuk, igy jo.
Szervizbe? Lamerekre nem bizom
-
mic
csendes tag
A nagyobbik fajta dokkolo van hozza. PD01X
-
mic
csendes tag
Win full patch-es.
A dokkolo jo hozza, bios-t frissitettem, megnezem dokkoloban felhuzva mi csinal a win.
[Szerkesztve] -
HEBI
senior tag
BIOS frissítéssel probálkoztál már?
-
AlBundy
aktív tag
Próbáld meg feltenni a Windows-t úgy hogy közben a port replicatoron van a gép.
-
re@per
csendes tag
Ilyen a tied?
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
re@per
csendes tag
Nekem is Dellem van a D sorozatból 410es az asztalin kívül. Sima replikátorod van vagy melyik fajta mert nekem is van és semmi baja nem volt soha. Biztos a D-esdhez való nem C-hez? Működött valaha is jól vagy kezdettól fogva ilyen? Próbálj frissíteni mindent legfőképpen a Winnek nézzél utána támogatja-e. Ha meg már mindent megpróbáltál és még mindig nem jó vagy vidd vissza vagy hívd fel szervízt aztán kérdezd meg őket lehet többet tudnak mondani.

-
mic
csendes tag
Semmi otlet?
-
mic
csendes tag
Sziasztok!
Napok ota kuzdok egy ilyen geppel. XP es 2K alatt is ugyanaz a hulyeseg. Felhuzom, minden ok, dokkolora teszem aztan atall 640x480x16-ra, utana meg kekhalal. Neztem az intel meg a dell drivereivel is. Vkinek vmi otlete, tapasztalata?
Koszi:
mic
Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- Wuthering Waves
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Túra és kirándulás topic
- One mobilszolgáltatások
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Le Mans Ultimate
- BMW topik
- További aktív témák...
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Acer Predator I7 RTX 3070
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Lenovo ThinkPad P1 Gen5 16" i7-12800H, 32GB RAM, RTX A3000 12GB GPU, 1TB SSD, Számlaképes, garanciás
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest