Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
xuldar
addikt
Mennék én is, érdekelt volna. Unokatesómék Nyékládházán laknak, bármikor alhatok náluk, szóval sátrat se kellett volna vinnem. Viszont azon a szombaton lagzira vagyok hivatalos, így az egész hétvége ki van lőve. Majd a legközelebbire remélhetőleg megyek. Szerintem sikeres lesz a mostani, és lesz ismétlés

-
xuldar
addikt
Autósiskolának tudom ajánlani a Czuprikot, ők itt a legnygaobbak, a legnagyobb gépparkkal rendelkeznek, így biztosan lesz Swiftjük is. Csak normális oktatókat alkalmaznak, akikre sokan panaszkodnak, azokat elküldik. Árfekvés közepes.
Bőrdíszművest nem tudok ajánlani, de ha véletlenül kimész Tunéziába, borzalmas mennyiségű bőrcuccot találsz - egészen kiváló minőségűeket is, és biztosan fogsz találni megfelelő mesterembert
-
xuldar
addikt
válasz
üzenetére
Szia! Javaslom a www.terkepbank.hu használatát: Bővebben: link
A vasútállomás a Petőfi Téren van, a Nyomda címe ugye Böszörményi út 6.
A 2-es busszal (nem trolibusz!) tudsz eljutni oda, ami az állomás bejárata és a posta közötti buszmegállóból indul, a buszról a ''Károli Gáspár Tér'' megállónál kell leszállni (ugyanonnan indul a 3-as busz is, és megáll a K.G. Téren, de közben megkerüli a fél várost). Minden utcát és címet megnézhetsz a fenti linken, lehetetlen eltévedni.
Sok szerencsét. -
xuldar
addikt
Nah ezúttal végig is olvastam a topikot. Ha valakinek van kedve összehozni egy találkozót, én is elmennék rá. Boroszt már látásból ismerem (gyors vagy geccó
), a többieket sehogysem.
Remélem, valaki megszervezi, mert nekem mostanában nagyon nincs rá időm.
Írjatok bátran
-
xuldar
addikt
Én is debreceni vagyok (meg Borosz is, 20 perce vett tőlem ramot
).
OFF
Mythos milyen volt Korfu? Kűggyé tájképeket az emilemre, ha van, és akarsz
ON
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Far Cry TV-sorozat showrunnere nem konkrét játékot adaptálna
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)