Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
sziasztok
miskolci vagyok,de
kellene epox 8rda+ (nforce 2 ultrás csak)
vagy dfi lanparty nforce 2 ultra. -
vadfanta
tag
kora, állapota, színe, mi szorul felújításra, index, fogyasztás, sebesség... ilyesmik.
''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
veresp
tag
Sziasztok!
Eloado Debrecenben egy 2,5 honapos Chieftec tap, be sem volt kapcsolva, 2 ev garis!
Pontos adatok: Chieftec 410W, PFC, 12cm venti, Sata,
http://www.chieftec.com/products/psu/atx_psu.htm
ATX-410-212 tipusu sort keressetek!
Biztos kerdezitek, hogy honnan lehet tudni hogy nem volt be sem kapcsolva!
Onnan, hogy egy porszem sincs benne.(eleg jol bele lehet latni)
veresp@infostyle.hu cimre varom az ajanlatokat! Indulonak legyen 10e!
[Szerkesztve] -
IIIstIII
senior tag
Még mindig eladó egy 2.6os celeron proci. Új ár:8e ft
-
ngabor2
nagyúr
Továbbra is keresek hibás FCPGA procit nagyonolcsón. Gyártó, típus lényegtelen.
-
vadfanta
tag
Oks! Ha nagyon nem megy el, és nagyon kell a pénz, majd gondolj rám!
''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
Windex
tag
Eladó!
Abit Geforce 4 Ti 4200 128Mb + Titan TTC-CUV2AB/RHS(DIY) - 12K
Codegen 6043L - 4K
Samsung 512Mb 333Mhz - 7K
Creative Sound Blaster Live! 5.1 - 3K
Chieftec 360W Passive PFC - 6,5K
Lexmark X1100 Series All-In-One tipusú 0.5 éves garaciás. Kell hozzá festékpatron.
Minden tökéletesen mükődik. A táp és a grafkártyahűtő még garanciás. -
jani71
tag
válasz vadfanta #256 üzenetére
1986-os évjárat, S51N-es típus, kék színű, 70-75Km/ó max. sebesség, index nincs rajta, viszont kilóméteróra az van, fogyasztást nem tudok mondani.
Felújításra szorul:
Az első kerék felnije kicsit sérült, de használható, a gumikat le kell cserélni rajta, az üléskárpitot át kell huzni, a tankon van egy két horpadás, és a szivató bowdent ki kell cserélni... összvissz ennyit tudok róla.......Hja kérem! Az élet nem egy habostorta....
-
vadfanta
tag
ha majd meg lehet nézni, szólj, valószínűleg érdekelni fog. Vagy itt, vagy 30/2805345
-
Mr.Omega
tag
eladó thermaltake shark va 7000 swa silver ház 27k
Bővebben: linkMobiltelefon szervíz Szent Anna 49
-
ddanger
aktív tag
Van 20-as csomagban slimtokos TDK-m eladó.
100 Ft/db
(természetesen darabra is megy)
És van néhány Prico DVD-m 10-es csomagban -
gyurc
aktív tag
vigyetek mar el ezt a ****** fx 5200est!!!!!!(msi)
gericom webshox performance tovabbra is vihetoMindig legyen nalad a törülköződ
-
simonzé
addikt
Jó meg minden, csak a tető hiányzik róla, azért ennyi. Nade nyáron kinek kell tető?
Fanta, nem voltál otthon, pedig még direkt nem szóltam, hogy megyek. Dobálni nem akartam a DVD-t, szal inkább ma megpróbálom újra. Esetleg gazdagodhatnék egy FX5200-zal+tartozékaival mondjuk 4k-ért?
ZéI don't fit in. I fit out.
-
vadfanta
tag
Ha a tartozékok alatt a driver cd-t érted, akkor igen.
4 - fél 5?''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
sti
tag
Valakit érdekel egy GeCube 9550 Extreme edition ami stabilan megy 400/600-on?13.000Ft
-
rambo4ésfél
senior tag
Beárazás után eladás!
Pinnacle PCTV 5 SE v5.10-es szoftverrel OEM kivitelben eladó, távirányító nincs hozzá csak kábelek.
Egyik havernak van egy eladó GTA San Andreas PS2-re zsír új csak ki lett bontva de nem volt még használva. Megvan hozzá a kis könyve meg térkép stb. 8k érdeklődni nálam vagy 06202221748 -
Alyens
aktív tag
Eladó:
--AMD K5 100Mhz,alaplap,AT ház, táp, 24X CD,Hangkártya,S3 Trio 64 v2
--Panasonic mini-hifi (2*30w,5cd,2kazetta,AUX,stb.)
Bővebben: link
--Férfi ezüst karlánc
--Linksys WVC54G Wirelles Internet Video Camera Webcam
--300W mercury táp dobozzal 2000ft (3 nap gar)
esetleg hozzá 1 ezresért egy kissé esztétikailag sérült házikóhttp://shrimpland.hu
-
misu
senior tag
Hy!
Ócsó AMD procit keresek!
Duron NEM!..
Bye!
u.i.: hónap hónapután nem leszek!
please, ha fontos telefonon!
Pénteken vagyok!
Bye!
[Szerkesztve]Bűn az élet.
-
vadfanta
tag
nem bánom, azt értem. de aztán egy percel se! Amúgy ezt az fx5200-at nem tőled vettem?
-
Tibyk
csendes tag
Dvd,Cd nagy valasztekkal!
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=145430&start=0#msg11Dvd,CD Debrecenben Tel: 20 34 66 273
-
vadfanta
tag
-
simonzé
addikt
válasz Incognito #218 üzenetére
Ja, igen. Nem elkótyavetyélni akarom a telefonomat, hanem eladni jópár extrával. Lehet, hogy nem olcsó, de ez alatt nem adom. Csak az adatkábel 4k hozzá, az állapota gyakorlatilag hibátlan, ráadásul egy csomó cuccot is adok mellé, szal ezért ennyi.
A mosógép jóanyámnak kellene, de ő meg erősen egy új gép felé hajlik...I don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
-
IIIstIII
senior tag
Senkinek nem kell a proci 8eért?
-
simonzé
addikt
válasz vadfanta #292 üzenetére
Ah, dehogy! Az enyém egy Überalles Honda Dio AF18. Anyámé a Babetta. A tegnap belinkelt fotón az szerepelt, nem az én mocim. Az enyém itt leledzik:
Bővebben: link A Babetta meg itt:
Feladat: fedezd fel a 4 apró eltérést!
Egy ilyen Honda/Yamaha/Suzuki robit szerencsédtől, meg állapottól függően 50 és 150e között kapsz.I don't fit in. I fit out.
-
vadfanta
tag
Hát eztet mondom én is! Nekem simson kell, tücsöknek meg szerintem elég egy babetta, bár lehet neki kellene valami csoffadt robogo, olyasmi mint a Tied.
Nah, megyek is haza, kifórumoztam magam.
ARPEEEEN2: rekket holnap adom, mostmár kivárom míg megtelik.''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
gyurc
aktív tag
Samsung 957MB elado..
Mindig legyen nalad a törülköződ
-
ronson
őstag
Club3D 9800Pro 128/256 eladó, a DVI átalakítón kívül minden tartozékával.
R350 mag
Gari 3nap
ÁR:31k
Ha kell van hozzá Glacialtech NorthPole 1000 hűtő + rambordák 4k-ért -
Forint
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Utoljára eladó egy Cooler Master JET 7-es hűtő. Nagyon fullos: turbia nagy rézalap, fordulatszám állítás, 1 év garancia még nem volt felszerelve.
Utolsó ára 3200Ft.
Valamint Codegen szerver ház 8012-es. Tul: előlapon usb, mic, fejhelgató elrejtve, ajtaján tükörrel, 400W-os táppal, felül beépített 8cm ventivel, teljes magaságában pakolható, fehér, 1 év garanciával. 11500Ft -
IIIstIII
senior tag
Eladó 2.6os celeron 8e ftért!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest