Hirdetés
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Antimatrix
senior tag
válasz rambo4ésfél #93 üzenetére
ha kell tudok azt is zserezni viszont azt nem ilyen jó árban
512/400 Infineon a múlt héten vettem 10250Ft/db 1év garral
512/400 Elixir mimimálisan húzható 9750ft/db 1 év garral
Amit elmondtam akkro amikor beadod indul a gar (felt)
ha nem használod az ASUS V3000-t pci akkor hozd már visszaPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
TudorVigyor
aktív tag
válasz rambo4ésfél #303 üzenetére
Szerintem essünk túl a beárazáson, hogy ezzel is előrébb legyél.
SZVSZ 5k -
gyurc
aktív tag
-
pietrofika
csendes tag
válasz rambo4ésfél #408 üzenetére
Hajdú Apró. . Esetleg Pc-Max a Cegléd utcán. Bár én már régen nem ott adom el a cuccaimat. Hanem itt, a PH-n.
Világhírű vonósnégyesbe keresünk elsőhegedűst, brácsást, és csellistát.
-
rambo4ésfél
senior tag
válasz rambo4ésfél #484 üzenetére
Megoldódott
szomszédnak pont van egy -
simonzé
addikt
válasz rambo4ésfél #484 üzenetére
Ezaz! Végre megjelentek az igazi HARDverek.
I don't fit in. I fit out.
-
gonsee
csendes tag
válasz rambo4ésfél #583 üzenetére
Szia!
Emberem nyaralni van,és késön kapcsoltam.
Megoldható,csak meg kell várni míg visszajön. -
vadfanta
tag
válasz rambo4ésfél #569 üzenetére
Ejha, ez nekem semmit sem mond. A cimkére mi van írva?
Valami ilyesmi kéne: 15.0AT P/N LB15A011 Rev 01-A''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
válasz rambo4ésfél #604 üzenetére
Megnéztem közben az eléget elektronikát, nem lesz jó rá.
Azért köszi a segítséget!''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
Borosz
őstag
válasz rambo4ésfél #684 üzenetére
Én nem adnék érte még 10-et se. Inkább ti4200 annyiért.
-
Borosz
őstag
válasz rambo4ésfél #690 üzenetére
Gondolom annyit érhet. Passzívan is simán elmegy és ahhoz képest elég jó a teljesítménye...
-
Incognito
senior tag
válasz rambo4ésfél #690 üzenetére
Hívd fel a PC-Max -ot. Én is ott adtam el a 9600-ast 12.000.- -ért.
-
vadfanta
tag
válasz rambo4ésfél #897 üzenetére
fehér
''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
válasz rambo4ésfél #899 üzenetére
Oks, ha kell majd hívj mert hétvégén nincs netem.
''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
mycso
veterán
-
Borosz
őstag
válasz rambo4ésfél #925 üzenetére
A GF2Ti eladó. Írtam a topikomba neked.
-
Borosz
őstag
válasz rambo4ésfél #930 üzenetére
MX-eket adogatnak errefelé 3000-ért TV out nélkül. Ha neked esetleg nem felelne meg a 3500 Ft akkor megmarad nekem.
-
Antimatrix
senior tag
válasz rambo4ésfél #925 üzenetére
A 256MB SD Ram milyen?
2 oldalas?
BX ready?
ha igen tudok helyette DDR ramot
256/333 KINGSTON
256/400 SAMSUNG 48 hét garanciaPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Antimatrix
senior tag
válasz rambo4ésfél #937 üzenetére
természetesen 1:1-be mehet a csere csak kérek rá 3 nap garit vagy legalaább kiprobálási garanciát mert SD-nél fontos a konpatibilitás
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Antimatrix
senior tag
válasz rambo4ésfél #943 üzenetére
előtte való este szoljál mert reggel kiveszem a gépemből és viszem be...
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
TudorVigyor
aktív tag
válasz rambo4ésfél #943 üzenetére
Szia! Ha a DDR modul megy a 256/400-as samsung modulommal dualban, akkor megveszem (akar toled, akar kozvetlenul Antimatrixtol), csak ne legyen tul draga. Gondold ki/beszeld meg, hogyan oldhato meg. Nekem legalabb 2 ora kell a memtestre, ha passed, akkor tudok fizetni.
-
HERR Z
veterán
válasz rambo4ésfél #948 üzenetére
nekem lehet kellene kp-ra a ram...5k?
persze ha nem sikerül elcserélni -
TudorVigyor
aktív tag
válasz rambo4ésfél #948 üzenetére
Ok.
-
TudorVigyor
aktív tag
válasz rambo4ésfél #951 üzenetére
(engem ne szamolj be, ebbe az elkepzelesbe nem illek bele)
-
Antimatrix
senior tag
válasz rambo4ésfél #973 üzenetére
Holnap reggel behozom a gépből a SAMSUNG 256/400-at
-
Borosz
őstag
válasz rambo4ésfél #984 üzenetére
4K?
-
TudorVigyor
aktív tag
Akár odaadnám érte a CoolerMaster tápomat is, ha jó állapotban van. Extreme Power 380W.
-
Comm
senior tag
6k-ba vinném postával(pk olyan 5-600Ft)Utalással fizetnék.
The Future: ASRocK 775Twins-HDTV ; Intel Celeron D 331 ; 512mb DDR2 667Mhz Samsung ; Integrated X300 ===> Kellemes Húsvétot Mindenkinek!
-
vadfanta
tag
válasz rambo4ésfél #994 üzenetére
oks. de szerintem mostmár gyorsan dönts, mert ha janatinak jó a 9k, akkor viheti
-
vadfanta
tag
válasz rambo4ésfél #998 üzenetére
Neki nem meggyöző érv, hogy kap egy új DVD írót nettó ár alatt 1 év garral?
-
TudorVigyor
aktív tag
válasz rambo4ésfél #992 üzenetére
Hát ha sulinet, akkor éppen a táppal lesz majd gondotok...
Comm ajánlata, ha jól értem max 5.5k (a postaktsg függvénye) + nem tudom, hogy próbáltatok-e már vinyót csomagként küldeni... -
IIIstIII
senior tag
válasz rambo4ésfél #1071 üzenetére
eh nem. 6kilo. sose volt húzva egyik sem. egyik 333as samsung ami 1 éves és van egy 400mhzes samsung az fél éves. a 333mhzes az cl3as a 400mhzes 2.5cles
-
Antimatrix
senior tag
válasz rambo4ésfél #1070 üzenetére
semmi gond a srác beletette egy konfigba és eladja őket.
a memzid képét és leirását elküldtem a srácnak a válaszát várom visszaPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
beencee
őstag
válasz rambo4ésfél #1106 üzenetére
Ha holnap reggel küldesz egy mélt, nálam van egy.
-
beencee
őstag
válasz rambo4ésfél #1113 üzenetére
William Shakespeare: As you like it
-
Antimatrix
senior tag
válasz rambo4ésfél #1106 üzenetére
A srác elviinmné a memóriádat ha be tudod hozni a boltba péntek délleőtt...
hazamegy és kiprobálnja hogy megy e duálba az övével és ha igen akkor kifizeti e pénzt (10,5k)
még péntek estig jelzéésel leszek vissza.PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Devil nV
tag
válasz rambo4ésfél #901 üzenetére
Meg van még a GTA San Adreas PS2re?
Feltudod hozni Pestre?
Menyibe adod most?
Platinum vagy sima?The Future is begins,but where.....
-
Devil nV
tag
válasz rambo4ésfél #1127 üzenetére
Jó neki ha Augusztus 11-én vagy utána pár napra veszem meg?
Beszuld meg vele !Köszi!De ha tudom majd fel hivom,csak tartsa meg aug 11ig.
akkor meg veszem.The Future is begins,but where.....
-
Devil nV
tag
válasz rambo4ésfél #1135 üzenetére
Ezt még meg beszéljuk de 90%h kell ,azt hohgy lemegyek erte vagy posta ,de valoszinubb h lemegyek erte.
[Szerkesztve]The Future is begins,but where.....
-
beencee
őstag
válasz rambo4ésfél #1125 üzenetére
Bocsi, nem ment a netem eddig... :
As you like it = Ahogy tetszik. A baj az, hogy borzasztóan röstellem, de nem találom a karit, keresem... -
xuldar
addikt
válasz rambo4ésfél #1210 üzenetére
Nem tuningolok, így csak az a lényeg, hogy 400-on hibátlanul menjen 2,5-3-3-7 időzítésekkel.
7-et adok érte. Többet nem.Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
válasz rambo4ésfél #1217 üzenetére
Mennyi a minimum?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Antimatrix
senior tag
válasz rambo4ésfél #1174 üzenetére
Eddig nem szólt vissza a srác hogy hibás lenne tehát a kiprobálás megtörtént.
Ha problémája van akkor most már vigye gariztatani én neki pénzt nem adok vissza tehát neked sem kell pénzt nekem visszadnod fordist arra amire jól esik.
Ja igen mivel ''IGEN'' jó árba adtam el neked a memzit tartozol nekem 1 szivességgelPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
beencee
őstag
válasz rambo4ésfél #1149 üzenetére
Ha még érdekes... a hálókártya ma (kedd) 18 óra és holnap 18 óra között a debreceni Kígyó Patikában (a nagy patika a Kistemplommal szemben, Széchenyi u. 1.) alatt, Ménesi Gabótól átvehető. Kérnék visszajelzést.
Aktív témák
Hirdetés
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest