Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Borosz
őstag
Mivel én csak érdeklődöm egyenlőre így nem tudok konkrét árat. Rég voltam a zsibin, de akkor ott 3-5K körül adtak 17 colos monitort(Compaq, IBM és társai). Én ehhez tudok csak viszonyítani. Iletve még annyi, hogy 6-7 K-ért meg hibátlant is lehet venni Miskolcon az egyik PH!-stól.
-
-
Incognito
senior tag
Eladó:
- Compaq 1024 monitor ( 1024x768, 75 Hz ) Régi, de hibátlan...Bővebben: link
- Mustek 1200 UB Plus scanner (USB-s, 1200x600, 36bit) Bővebben: link
- Fagor FE-418-B tipusú mosógép kitűnő állapotban 34.000.- Ft (2004.05.25 lett vásárolva, eladás oka:összeköltözés miatt feleslegessé vált).
- Roland márkájú szintetizátor (elég komoly, ha érdekel megkérdezem a tipusát (állitólag Zámbó Jimmy zenészé volt))
- Debreceni üzlet (az e-on -al szemben) eladó!
Csere érdekel (CPU, Mobil, HDD, Sim kártya)... -
Antimatrix
senior tag
Én még nem voltam az automatánál chekkolni pénzt
hogy beszéljük meg?
Én most nem tudom kifizetni a tápicseket
csak este 18-után tudok elmenni zsét kivenniPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Antimatrix
senior tag
megprobálom de nem igérem a mááááááááááát
számla gondolom nem kell rá elég a gari isPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Antimatrix
senior tag
Meg ha lehetne ne haragudj de ne hozd már be a boltba mert ma jön a szállító és chekkolni fog.+ ellenőrizni hogy MIZU van és nagyon éles szeme van nem szeretnék LEégni előtte hogy Chaftelek
Tehát ha valaki nagy autoval megáll és dobozokat hurcol elő ne vedd a tápegyésget mert nem akarok kellemetlen szitut....
A munkahelyen benn tudod taratni 1 napot és akkor holnap lezsirozzuk azPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
veresp
tag
válasz Antimatrix #765 üzenetére
OK! Akkor inkabb kedden viszem!
-
Incognito
senior tag
Ma este megüzeni a tulaj az tipusát, az ára pedig 65-70e körül van. A szitu, hogy a Keresztlányomnak lógtak zs-vel és ezzel törlesztettek. A Zámbó Imre részen én is megmosolyogtam, de valódinak tűnik (ezt onnan állapítottam meg hogy mindkét infoforrás megbízható).
Juteszembe: Hol vannak hangszerboltok Debrecenben?
[Szerkesztve] -
lorcsi
veterán
válasz Antimatrix #764 üzenetére
persze de a gari legyen bőven & vadi új persze....
eladó: vadi új soundcore motion+
-
simonzé
addikt
-
Borosz
őstag
Feleim! Gyurc szeretné mgvenni az Alcatel 535-ömet és kellene helyette egy naptárasvibráslithiumosnemszínes telcsi 4K -ért. Ha valakinek van ilyen akkor ne habozzon, hogy tudjunk segíteni Gyurcon és rajtam is!(Ericsson T65, 3510 vagy iesmi...)
-
szipak
tag
Borosz mester, mondasz valamit Sony témában? egyre porosabb lesz, nehezebb lesz cipelni
-
Sullivan
aktív tag
Eladó 2 db maxtor 200gb 8mb cache diamondmax 10 vincsi.
Az egyik zsir új bontatlan: 21000 ft
A használt fél év garos: 18000 ft
A kettő együtt 38000 ft -
Borosz
őstag
Hát...(ezzel nem kezdünk mondatot, de én kivétel vagyok... ) én még nem tettem ajánlatot a vásárlásra... Nem terveztem be egy ilyen kiadást. A további kiadásokat tekintve meg vagy szín-vezérlő IC-t kell benne cserélnem(2-3000Ft) vagy csak elengedte a forrasztás az IC egyik lábát...
Enyhe püfölésre sem kapcsol be a piros szín vagy esetleg huzamosabb működés után? -
mycso
veterán
Eladó:
Processzor, CeleronD 320 2.4GHz/533/256k@3.8GHz + gyári rézmagos hűtő, dobozos, 9hó garanciával - 13.000 ft
Hűtő,P4 GlacialTech Igloo 4360 - 2000 ft
Modem, Motorola FM56PC, 56k, PCI - 1500 ft
Hangkártya CMI8738, 6ch., PCI - 1500 ft
Egér, com1/soros/ Hamburger kinézetű - 2000 ft
Mercury 300W dobozában - 3000 ft
CD-író, LG CED-8080b 8/4/32 - 2000 ft“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
szipak
tag
zsibis, de nem mostani darab, asszem 4 évig tökéletesen működött nálam, aztán elkerülem itthonról, egyszer hétvégén jövök haza, kapcsolom be, frcsa ez, nemteccik. aztán leesett. meg van egy másik monitor is, amiben szintén nincs piros szín
ok, gondolkodási státuszt megkapta -
szipak
tag
nincs valakinek occsóér (mistralnál lényegesen) olcsóbb aerocool vm101 -es vga hűtője?
-
Borosz
őstag
Benyomom a listám:
Eladó
- ASUS 52*24*52 író dobozos - 3500
- LG 52*24*52 - 3000
- 128MB Seitek Pendrive - 2500
- Realtek PCI 10/100 LAN - 1000Ft
- SMC ISA LAN - 500Ft
- 64MB PC100 SDRAM - 500Ft
- Akkuhibás, de egyébként jól működő Vodás Trium Mars mobil + töltő - 1000Ft
-Alcatel 535-öt akkor adom el, ha valakitől be tudok számolni egy ERICSSON T65-öt vagy hasonló kaliberű hibátlanul működő telt 4K-ba... (4K ráfizut kérek)
- T Sinus codless telefon(digit üzrögz, angol nyelvű menü, nagy kijelző, 2*700mAh akku, sötétkék) - 3500Ft
Keresek :
-GlacialTech Silent Blade 8cm
P4 hűtő 2,8 Prescotthoz (2K)
512/333 DDR-t (5-6000Ft).
Csere is szóba jöhet fentiekre. -
Alyens
aktív tag
Nekem 3k-ba tetszene! Tudsz annyiért adni?
Olcsó hardver és audio cucc garanciával: Bővebben: linkhttp://shrimpland.hu
-
Alyens
aktív tag
Eladó:
--AMD K5 100Mhz,alaplap,AT ház, táp, 24X CD,Hangkártya,S3 Trio 64 v2
--Panasonic mini-hifi (2*30w,5cd,2kazetta,AUX,stb.)
Bővebben: link
--Férfi ezüst karlánc
--Linksys WVC54G Wirelles Internet Video Camera Webcamhttp://shrimpland.hu
Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- Nintendo Switch
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest