Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Antimatrix
senior tag
Én csak érdeklődtem....
Természetesen az elővételi jog a tiéd....
De szerintem ezt Windex is tudjaPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
lorcsi
veterán
-
IIIstIII
senior tag
Na érdeklel valakit a procim? 2.6os cerka 10rugó vagy lepedő vagy rongy vagy ahogy tetszik!
-
gyurc
aktív tag
MSI NVIDIA GEFORCE FX5200
mindene megvan, csak gar boltban nincs
en vallalok ra mondjuk 3 honapot.Mindig legyen nalad a törülköződ
-
rambo4ésfél
senior tag
Beárazás után eladás!
Pinnacle PCTV 5 SE v5.10-es szoftverrel OEM kivitelben eladó, távirányító nincs hozzá csak kábelek.
Egyik havernak van egy eladó GTA San Andreas PS2-re zsír új csak ki lett bontva de nem volt még használva. Megvan hozzá a kis könyve meg térkép stb. 8k érdeklődni nálam vagy 06202221748 -
TudorVigyor
aktív tag
Köszönöm az infót! Azt nem tudom, hogy hogy lehet -8-as chippel PC133-as modult építeni, de teljesen mindegy, így is úgy is az infineont kérem. Ha megírod, hogy holnap mikor lenne a legjobb neked a tcomnál, akkor szerintem tudok ahhoz igazodni, ha nem írod meg, akkor pedig kereslek majd telefonon.
-
gyurc
aktív tag
samsung syncmaster 957mb erdeklodesi hozzaszolas, ha jo arat mondotok, eladom
Mindig legyen nalad a törülköződ
-
-
vadfanta
tag
Inno3D FX5200 128MB 64bit
5k 3 nap gar.
Valakit érdekelne egy P4 Prescott 3GHz/1MB/800 ?''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
CANON EOS-300D KIT (a 350D kitobijával EF-S 18-55 3,5-5,6 II)
2 hetes, németországi, európai garaniciás, a granacia rajtam át.
500 expo, hibátlan állapotban.
Kisebb fényképezőt és/vagy VGA-t beszámítok.
Adok hozzá egy 10000 Ft-os japán EOS-M42 fordítót, így rengeteg régebbi objektív is használható rajta.
135k''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
jó.
8745 Ft''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
Incognito
senior tag
Eladó 1 Connect 3D Radeon 9600 DVI TV-out -os videókártya + kábel. Bővebben: link Árat ti mondjatok rá!
Illetve 1 Fagor FE-418-B tipusú mosógép kitűnő állapotban 33.990.- Ft (2004.05.25 lett vásárolva, eladás oka:összeköltözés miatt feleslegessé vált). -
vadfanta
tag
-
vadfanta
tag
Inno3D FX5200 128MB 64bit passzív hűtés
4k 3 nap gar.''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
10k - Intel 865EBG (i865, HT, dual DDR, SATA, 8x AGP, LAN, SOUND)
30k - Intel Pentium P4 3,0 GHz 800 (Prescott,200,1024K) HT + hűtő
8k - 512/400 DDR Elixir
35k 3 nap gar.''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
-
vadfanta
tag
szóval mégegyszer, de most helyesen. bocsi a megtévesztésért, nem volt szándékos.
10k - Intel 865EBG (i865, HT, dual DDR, SATA, 8x AGP, LAN, SOUND)
30k - Intel Pentium P4 3,0 GHz 800 (Prescott,200,1024K) HT + hűtő
8k - 512/400 DDR Elixir
45k 3 nap gar. egyben.''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
REAL WORLD
tag
HI!
Van egy haverom, akinek vannak eladó cuccai. Ha valami megtetszik valakinek, akkor a Debrecenbe szállítás nem gond, mert úgyis ingázok. Tehát ha érdekelnek alaplapok, vgak, és minden egyéb, akkor nézz körül! Bővebben: link''Welcome to the REAL WORLD!'' (Matrix)
-
ironbed
aktív tag
Eladó egy IBM Ultrastar 36 Gb- os Ultra160, 80pin, 7200rpm winchester. (Csak egyszer lett formázva, használva nem volt! )
ironbed@fw.hu
06-70-312-7038 -
xuldar
addikt
Sharp GX10i eladó, 2 hetet használtam, tökéletes állapot, összes tartozék, Vodafone-os. 15k + 1,5k a kártya (ennyi egyenleg van rajta).
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Alyens
aktív tag
Eladó:
--AMD K5 100Mhz,alaplap,AT ház, táp, 24X CD,Hangkártya,S3 Trio 64 v2
--Panasonic mini-hifi (2*30w,5cd,2kazetta,AUX,stb.)
Bővebben: link
--Férfi ezüst karlánc
Bővebben: linkhttp://shrimpland.hu
-
lorcsi
veterán
válasz REAL WORLD #173 üzenetére
Ivanchent ismered?
mennyi gtart ad a winyókra?
megbízható srác?
pesti?eladó: vadi új soundcore motion+
-
Tomcat13
senior tag
Eladó VGA!
Xpert Vision GeForce FX 5200 128 MB, 64 Bit, Directx 9, AGP 8X, TV-OUT
megkímélve, kitűnő állapotban, doboz, kábel, cd
árat tőletek várok, hajrá!
Zotya 4k-ja eddig a legmagasabb ajánlat én 5k-ra gondolotam, még lehet licitálni!
Zotya, majd beszélünk!'' Meghalni lehet, de elfáradni sohasem''
-
-
simonzé
addikt
Siemens M55 telefon eladó. adatkábellel, meg egy rakás stuffal egy CD-n. A telefon hibátlan, gyakorlatilag karcmentes. Ára: 12500 HUF
Ja, közel egy éves, és Pannonos.
Esetleg nagyobb értékű Pannonnal is működő telóra cserélném.
Ajándék: Simonzé-féle dedikálás + ingyen belekötök a vásárlóba.I don't fit in. I fit out.
-
REAL WORLD
tag
Ismerem, jó arc (a sógorom öccse... ) és megbízható. Szolnoki, de elég sokat van Pesten is (kb heti 3 napot). Gar? Most hirtelen nem tudom, de ha jól emlékszem 1 arcnak 1 hónapot mondott egy VGA-ra, de biztosat nem merek mondani. Megkérdezem tőle és akkor tuti lesz. Egyébként melyik vinyó érdekelne?
[Szerkesztve]''Welcome to the REAL WORLD!'' (Matrix)
-
MY2K
aktív tag
Új, ATI Radeon 9550-CDT 128MB Abit 128 bit. 15k
Telefon, TV, Internet, Mobilnet - Rendelés, bekötés egy helyen. Keress pü-be!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lexus, Toyota topik
- Milyen monitort vegyek?
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest