Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
CameraMan
csendes tag
válasz Vukocska #1047 üzenetére
Asszem még ez évben vettem a M*stralban, szóval gar van, de egyelőre nem találom a papírt róla, szerintem a munkahelyemen hagytam. A doboza megvan. 3000, hát, visítva OK, de csak ha holnap megveszed, és nem kell most megkeresnem a garipapírt. Egyébként se megyek a munkahelyre vagy egy hónapig
-
-
Antimatrix
senior tag
válasz vadfanta #1038 üzenetére
Erre mennyi gar van?
az 512/333-as Elixirre mennyi gar van?PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
-
Antimatrix
senior tag
válasz CameraMan #1051 üzenetére
Az eladást megkönnyitendő:
ha valaki visszahozná Én nem kérek garipapirt tőle csak mondja be hogy CameraMan-tól vette.
Azért 1 hónap mulva keresd meg a papirt és ha céges akkor fénymásold le az illetőnek.PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
CameraMan
csendes tag
válasz Vukocska #1055 üzenetére
Rendben. Elnézést a félretájékoztatásért. Szóval akkor
Eladó egy Vantec Nexus NXP-201 előlapi ventiszabályzó panel. Fekete. 3,5 k. Antimatrix ajánlásával
Tud valaki olyan helyet, ahol megbízható módon okosítanak mobilokat (T610, R600), hogy más kártyákat is fogadjanak?
[Szerkesztve] -
IIIstIII
senior tag
Nah kinek mit ér 2db 256os ram? egyik 333as a másik 400as és mindkettő samsung. egyiksem volt húzva
-
xuldar
addikt
Keresek Hynix D43-as 512-es ramot. Dual miatt más nem érdekel. Akinek van feleslegbe, bombázzon, leginkább e-mailben, azt sűrűbben nézem.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
vadfanta
tag
válasz Antimatrix #1056 üzenetére
picit több mint 1 hónap. de kerekítsünk le 1 hónapra. )
''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
ngabor2
nagyúr
Valakinek nincs eladó EPIA-ja, és/vagy nagyon olcsón akár nem-tuningos S939-es A64 procija? Epia-ba egy GA K8NSU-939 lapot tudnék adni értékegyeztetéssel. Egy letöltögetős géphez kellene az egyik.
-
Borosz
őstag
válasz TudorVigyor #1028 üzenetére
Végül is nem kell ilyen jó táp... Elég lenne egy 12 centis ventis Codegen is. 1,7 Cerka alá kellene...
-
TudorVigyor
aktív tag
Van egy 300W-os Codegenem is, másfél éves, 2k-ért odaadom, 8 centis ventivel - igy is halk, de csodás feszekre ne szamits, mert a willematte sem a kis fogyasztasarol hires. Halozati kabellel, 1 het garral. A CM-et most egy ideig nem is tudnam adni, mert ma kellett volna megszerveznem a ''szallitast''.
[Szerkesztve] -
Antimatrix
senior tag
válasz vadfanta #1063 üzenetére
A videokártyára van ennyi gar?
vagy a Memóriára van ennyi gar?
a válaszodból nem 1értelműPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
IIIstIII
senior tag
senkinek sem kell 2X256ram? ár:7e ft alkuképes
-
rambo4ésfél
senior tag
válasz Antimatrix #1068 üzenetére
Hi!
Amit beszéltünk délután a celeron procról már tárgytalan, kicserélték alapot -
IIIstIII
senior tag
válasz rambo4ésfél #1071 üzenetére
eh nem. 6kilo. sose volt húzva egyik sem. egyik 333as samsung ami 1 éves és van egy 400mhzes samsung az fél éves. a 333mhzes az cl3as a 400mhzes 2.5cles
-
Tollas
csendes tag
Kellene nekem egy Maxtor Diamond Max 9 (80GB) vinyó elektronika. Akinek van kérem jelezze. Előre is kössz.
-
Borosz
őstag
válasz TudorVigyor #1067 üzenetére
Attól meg jobbat akarok. Bocs, hogy ennyit problémázok, de nem akarom megvezetni a gép tulaját.
-
lorcsi
veterán
Tudtok vmit erről a Zolcomp-ról?
& vmi franko dvd& cd business mant
(DVD2U nem igazán csinálja...)
[Szerkesztve]eladó: vadi új soundcore motion+
-
Antimatrix
senior tag
válasz TudorVigyor #1031 üzenetére
A srác ugy néz ki eladta a 256/400 Hynix memzis memziket
de van neki még 1 pár 256/400 SAMSUNG memzije szintén garral
Ez érdekelne téged?
szintén adok rá DUAL-os kiprobálási gart.
vagy ha HYNIX kell akkor megprobálom nekeik összecserélni hiszen akinek összerakja csaj anak nem kell DUAL DDR támogatás mert még az sem tudja mi azPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Antimatrix
senior tag
válasz rambo4ésfél #1070 üzenetére
semmi gond a srác beletette egy konfigba és eladja őket.
a memzid képét és leirását elküldtem a srácnak a válaszát várom visszaPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Borosz
őstag
Embörök!
MP3 lejáccót keresek.
Lehetőleg (minimum) 256MB legyen.
Tudjon jó minőségben rögzíteni beszédet.
Az ára 15-20K körül legyen.
Ami nem árt: USB csati(gondolom ez alap), normális(használható) kijelző.
Nem szeretnék gagyi ismeretlen gyártótól, de ne legyen a legjobb sem.
(Creative, iAudio...stb) -
janati
őstag
Szia!
Nekem is van egy Abit Radeon 9550 128/128. Tuningban 9600pro szintjét hozza.
6k-t rádobsz a GF3-adra és a tiéd. Még át is viszem neked Debrecenbe.
A te karid amúgy milyen márka és hány mb-os?A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
vadfanta
tag
5k+kártyád = ABIT 9550 (amit adok hozzá: doboz, leírás, CD, 3 hónap gar.)
nem alkuszok.
[Szerkesztve]''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
válasz Antimatrix #1068 üzenetére
VGA-ra 3 hónap, memóriára 1 hónap gar. van.
''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
misu
senior tag
Hy!
A kari Inno3d 64 megás és 230/470 en stabilan megy!
4x AGP, tv-out-om, doboz, cd, nincs!
Vadfanta: ha így is 5k, akkor nem alkuszom én sem..
Bye!Bűn az élet.
-
vadfanta
tag
''4x AGP, tv-out-om, doboz, cd, nincs!''
A tv-out-om hová tartozik ebben a mondatban, mert gondolom az elején van ami van, a végén meg ami nincs.
Ha van tv out 5k, ha nincs, akkor 6k
Húzás nem érdekel, csak CS-vel és Diablo II-vel játszok.''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
válasz arpeen2 #1089 üzenetére
Nemtom, egyből lefoglalta, de azóta semmi hír. Szerinted mi ilyenkor a teendő?
-
misu
senior tag
válasz vadfanta #1093 üzenetére
Jessssss
Sajna a cucc otthon van én meg miskolcon...
Volánposta?..
Holnap leküldöm egy busszal...ha megfelel!
a pénzt meg utalom!
természetesen 1 hét gar.-t vállalok!!!!
13.00-14.00 közötti buszokra tudom feltenni!
ez olyan 2-3 óra alatt van lent.
a végállomáson pedig átveszed.
többit mailben és esemesben!
holnap még írok és ma is bebenézek!!
Bye!Bűn az élet.
-
TudorVigyor
aktív tag
válasz Antimatrix #1080 üzenetére
küldtem mailt
-
rambo4ésfél
senior tag
válasz Antimatrix #1081 üzenetére
Találtam egy linket Bővebben: link
A linken található memzitől mindössze annyiban tér el az enyém hogy az enyémen a memórichipek nem pirosak hanem feketék-->ez pedig azt jelenti hogy a pirosak 433-on is képesek menni ugyanazzal az időzítésekkel mint 400-on, a fekete pedig csak 400-on képes menni--elvileg--viszont gyakorlatilag az enyém 466-ig megy a 400-as időzítések mellett tehát ha a srácnak van egy piros chipes memzije akkor nyugodtan mellé lehet rakni az enyémet mert az enyém is fogja bírni 433-on.
Amúgy minden paramétere megegyezik csak a pirosra már gyárilag rá van írva hogy megy 433-on az enyémre pedig nincs és ennek ellenére az is megy 433-on
Remélem meg lehet érteni a lényeget -->nem az erősségem a fogalmazás
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest