Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
-
vadfanta
tag
válasz CameraMan #962 üzenetére
Egyszer letörtem egy PIII lábat, de a proci továbbra is gond nélkül működött. Biztosan használja azt a lábat ami letört?
''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
-
Antimatrix
senior tag
válasz CameraMan #1051 üzenetére
Az eladást megkönnyitendő:
ha valaki visszahozná Én nem kérek garipapirt tőle csak mondja be hogy CameraMan-tól vette.
Azért 1 hónap mulva keresd meg a papirt és ha céges akkor fénymásold le az illetőnek.PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
simonzé
addikt
válasz CameraMan #1893 üzenetére
3k-ért van egy eladó Matsushita (Panasonic) 16*-os DVD olvasóm. Vagy 5-ért a már említett LG combo.
Van még egy infrás A4Tech egerem. Hibátlan, alig használt, kétgörgős golyós egér a hozzá tartozó infravevővel. Ára: 1300 Ft + egy zacskó Chio Taccos
[Szerkesztve]I don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
válasz CameraMan #2298 üzenetére
A Panascodic DVD sajna már nem garis, de nem egy kényes fajta. Mindent beolvas, gyors és csendes. Három nap PHgarit természetesen vállalok rá. Ha lenne hibája, azalatt kiderülne. (De nincs.)
Van még egy LG kombóm (52/32/52/16) - már ha valakit érdekel...I don't fit in. I fit out.
-
Antimatrix
senior tag
válasz CameraMan #2349 üzenetére
Ha minden igaz lesz egy pár 3db 17'' monitorom este ha érdekel irjál vissza
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
-
simonzé
addikt
válasz CameraMan #3012 üzenetére
Olyan régi, hogy azóta már nem is német, hanem inkább francia?
Lorcsi - nekem van egy magyar-német kisszótáram, de hogy hol... Utána kell néznem a volt hazámban, legkorábban hétfőn tudom odaadni-már ha megtalálom egyáltalán... Újabban jómagam ingyenes überf@sz@ soknyelvű szótárát nyúzom.
Bővebben: linkI don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
válasz CameraMan #3029 üzenetére
Nahát... Ilyesmi eddig eszembe sem jutott. Nekem meg kevés a hangbemenet, Egy bemenetet lefoglal a tuner, egyet a hifi, ha mikrofont akarok rányomni a karaoke miatt, akkor valamelyiket ki kell húznom, és ez nem tetszik. Elég lenne ha beleraknék egy hangkártyát az elfekvőből?
Tényleg, ez eddig miért nem jutott eszembe?
Más: Mikó lesz má' Lanparty?I don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
válasz CameraMan #3290 üzenetére
Gazdaboltokban van ilyen árnyékoló háló, amit a fóliasátrakban használnak. Az nem drága, viszont zöld. Van olyan háló is, amire az uborkát futtatják fel, az fehér, de kicsit ritkás a szövése. Mindegy - a gazdaboltokat javaslom.
Appáám! Ez aztán a hárdver. Készül a LAN, meg az intranet.I don't fit in. I fit out.
-
Antimatrix
senior tag
válasz CameraMan #3434 üzenetére
Van itt van melltem a heverom hivd fel holnap reggeltől és Lebeszélitek a részleteket
Belinea 2db
annyi mint multkor és nincs alkuPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
vadfanta
tag
Aktív témák
Hirdetés
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest