- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papaj x
senior tag
Topic 10% kedvezmény.
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
válasz Aryes #152510 üzenetére
Igen, ha jól sikerült összeraknom a képet, azaz ha tényleg azt jelenti az operatív osztály, mint amit én kibogoztam.
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
válasz Papaj x #152505 üzenetére
Mindentől függetlenül, van itt ügyvéd, mert erre kell reagálni majd nekem is!?
A termék 1 naposan lett feladva, most gondolom kibontják a csomagot, holott ma át kellett volna tudni venni. Nézzék át, nem érdekes, csak, ha ma oda kellett volna vinni, s nincs ott.. Ergo én is károsult vagyok, meg a vevő is, főleg, ha ténylegesen megtudja, h átvizsgálás alatt van, lehet át sem veszi. Nyilván nem találnak semmit, számla is benne, de nem értem az egészet. Ha kibontják, ha vissza tartják, semmit sem...
Márha igaz, hogy tényleg ott van,de egyéb esetben is ma le kellett volna szállítani..[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
Üdv mindenkinek!
Az egyik csomagom jelenleg itt tartózkodik:
4. sz. Budapesti Operatív Osztály|BudapestEz mit jelent? Ha jól értelmezem náluk van: "A Magyar Posta Zrt. által alpított költségvetési szervek."
Köszönöm előre is.
-
Papaj x
senior tag
válasz tahepa #152466 üzenetére
Tiszta sor.
Gépműhely ajánlatot tudtam volna adni, de csak "megélhetési bűnözőre" sajnos nem, azok elfogytak mára már.
Ha nem isuzus, s esetleg benzines, akkor kb. "lacibácsi a tormaföldön" tudja értelmesen javítani, nem sok szakértelmet/szerszámot igényel. Az, hogy a munka el van végezve, az megint egy másik kérdés, de ergo bármely -ajánlott- szervíz képes rá.[ Szerkesztve ]
-
-
Papaj x
senior tag
válasz szotyika77 #152436 üzenetére
Igen. Rekeszes, kartonos, raklapos mennyiségben.
-
Papaj x
senior tag
válasz mezis #152426 üzenetére
Még a rendesbe is kell megindítónak (egyes gyümölcsöket kivéve), a nem rendesbe meg csak az kell..
[ Szerkesztve ]
-
-
Papaj x
senior tag
válasz KROK640 #152403 üzenetére
Én mindig 12V-on leadott ampert nézem.
Egyes 500Wosok nem tudnak annyit 12Von leadni, mint egyes 350W-os táp.
Ha dupla 12Vos ágad van (nem találtam hirtelen táp spect), s 18-20 ampert tud, akkor röhögve elviszi, de érdemes valleyt lefuttatni, s közben nézni a fesz értéket.
RX580akat szerelek 4-500W körüli értelmes tápokkal röhögve elviszi, ha megvan a jó amper.[ Szerkesztve ]
-
-
Papaj x
senior tag
válasz bul07 #152262 üzenetére
Csak a szobában elég furán adná ki magát, bár igen, működhetne (aktív szenes pollennel), ha tényleg csak a szűrőn keresztül fújja át..
[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz atike #152259 üzenetére
Elvileg akkor "mindent" kiszűr a levegőből?
Ilyen penészgombától kezdve, mindenféle baktériumot?De utána olvas még az asszony is, gyerek mellé tervezünk valamit..
-
Papaj x
senior tag
válasz atike #152257 üzenetére
Ez amúgy ténylegesen is ér valamit, elég vegyes dolgokat halottam/olvasok róla?! Csak mert én is gondolkodom valami félén.?!
[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz Williamgrant #152252 üzenetére
Rám rámférne, de abban az időszakban sajnos nem tudok enni sokat.
Bár gulyás, köröm pörkölt után még néztem valamit..
Én tényleg nagyon imádtam a helyet, ha majd nyerek a lottón, bevezetem minden hétvégén.
Szerk.: Ha a csapolt sör is benne lenne az árban, akkor lehet deficitet okoznék..[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz nrg_52 #152228 üzenetére
Almavirágban sosem voltam még, majd hátha egyszer..
Williamgrant: Nekem nagyon tetszett mindenki közvetlensége, pedig nem kevés ember volt ott, s mi is román rendszámos autóval mentünk.
-
Papaj x
senior tag
Ha már "étterem". Életemben nem voltam a paripa csárdában, de sikerült eljutni egy svédasztalosra. Nem olcsó, de aki nem találja meg a magának valót, azt nem értem..
Aki teheti, próbálja ki, nekem nagyon kellemes élmény volt, minden téren. A vendégek is (inkább felső 10 ezer), de közvetlenek, van olyan étel, amit életemben sem ettem ilyen jót, s van amit, inkább sosem onnan.
Látszólag egy full összeszokott társaság, ami lehet is, nem tudom.
Nekem, teljesen pozitív élmény volt, minden, pedig anti szoc vagyok..
Aki teheti, próbálja ki, de nekem az volt a tapasztalat, mintha "haza" mennék, csak többen vannak."A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
750 2Gb ti-t keresek 10.e HUFig, vagy hasonlnó teljesítményű vgat.
Aki magára ismer, keressen meg, köszönöm."A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
válasz PhoenixSzG #152102 üzenetére
Köszönöm!
S tahepa -nak is."A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
válasz PhoenixSzG #152100 üzenetére
Köszönöm. Ugyan azt hozza ki főzőegység tömítés készletre, bár nem így néz ki, képen. Ergo a "fém szűrő" alatti tömítést hozza így is ki, kép alapján...
-
Papaj x
senior tag
-
Papaj x
senior tag
válasz 7Sony7 #152090 üzenetére
Végy egy darab fóliát (esetleg szigszalagot,papírszalagot), húzd a bit fejre, úgy dugd bele. Nem fog kicsúszni, mert többe kerül az átalakító, mint ami..
Közvetlen átalakítóról én nem tudok, bár nem lehetetlen.[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz torcsrent #152087 üzenetére
Én úgy értelmeztem, hogy negyedes krovának a 4szögét akarja 8as rögzítős bitfej befogássá alakítani, de az csak 3/8-adról van, tudomásom szerint. Ergó 1/4-edről 3/8adra, majd kell egy 3/8-ados bitfej befogó. Nekem így jött le.
Vagy marad a sima 8as bitfej, egy kis fóliával..[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz Papaj x #152084 üzenetére
Szerk.: Bocsánat, a 3/8-adé is az, ha jól rémlik.
Szerintem ezt csak min. 2 átalakítóval lehet megoldani..[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
-
Papaj x
senior tag
válasz aldebaran #151998 üzenetére
Elszámolási időszak nálunk 15 (a kitolt plusz diktálás az eredetihez képest) -28, így nem, majd jövő hónapba..
Persze számlázásási infók nem elérhetőek..[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz KROK640 #151955 üzenetére
Köszönöm, az értékkel kapcsolatban tisztában voltam hozzávetőleg, mármint hogy nem csökken..
Élő tisza melett van, remélem a horgászati tilalom azon helyen nem lesz érvényben.."A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
Üdv mindenki!
Ismét lenne egy kérdésem. Még elég új, így hivatalos szervet nem érek el, így hátha itt ért valaki hozzá.
Adott egy ártéren lévő "nyaraló", melynek a tulajdonosai vagyunk, s úgy néz ki természetvédelmi területté lesz nyilvánítva.
Tudja esetleg valaki, hogy ilyenkor miféle szabályozás fog érvénybe lépni? Gondolok itt autó behajtás, fűvágás, stb.
Köszönöm."A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
Vga biost akarok átírni, vissza a gyárira. Techpoweren nincs megfelelő. Esetleg javallat, vagy software? Szívesen fogadnám.
Sapphire pulse rx580ról Samsung chipesről van szó, márha ez számít is valamit[ Szerkesztve ]
-
-
-
Papaj x
senior tag
válasz Williamgrant #151854 üzenetére
Trükk ide, vagy oda, viszont a 4gen i5ös konfigokat kompletten, 8gb memóriával, 25-35 ezer között tudom értékesíteni (vga, háttértár függvénye), akkor át kell gondoljam a dolgokat..
Zola007: Én hangminőség b. vagyok, ezen felhasználásra tuti keresnék egy értelmes erősítőt, akár egy polc hangfallal. Én.
[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz Williamgrant #151849 üzenetére
Próbálkozom.
Illetve /gb, s nem darab árat adtam meg."A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
DDR3 2Gb memóriákat keresek, értelmes áron (ergo 1000HUF/gb nekem sajnos sok).
8db-ra lenne szükségem, lehetőleg egy helyről.
Régen "kidobáltam", most meg szükség lenne rá sajnos.Aki magára ismert keressen meg kérem, s az, aki el is tudja postázni.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
-
Papaj x
senior tag
Üdv mindenkinek!
Keresek "minőségi-alap" tápegységet, 450-550W környékén, 6+2 pin vga csati feltétel illetve 2x4pin cpu sem hátrány, de nem kitétel. Debrecen diószegi úton tudom átvenni, avagy Létavértesen (környéken).
Aki magára ismert keressen meg kérem privátban.Debreceni hirdetéseket már láttam, így a talonban lévők érdekelnek esetleg..
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz Dan-szan #150166 üzenetére
Szerk.:
Nekem staffi és pit van, ár érték arányban a brit premium termékek váltak be. Konzerv felejtős mindennapi etetésre, az max "nasi" lehet, kutyafélétől függetlenül..
Illetve minél több hús, mindegy milyen kutya, jelenlegi vírusok miatt nyersen kevésbé, bár az lenne a legjobb.. Pulykát ajánlanék, én tapasztalataim alapján, avagy minél nagyobb kollagén tartalmú sertést, s ezt vegyesen, de nem minden nap.
Egyéb esetben mindenféle farháttól nem lesz baja, csak sajnos már főzni kell. Rág is, s belsőség (máj, szív,stb..) a legjobb, amit tartalmaz is.[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz Dan-szan #150166 üzenetére
Dr. Károlyi Sándor, Mikepércs. Bármikor is segít, rosszat nem tudok mondani, s házhoz is megy. Lelkiismeretes, segítőkész, akár még telefonban is, ha egyértelmű a dolog. Soha jobbat..
Körülbelül 8-10 éve van kutyánk, eszembe nem jutott mást keresni. Mikor ráér házhoz jövetelnél, még simán teázásra, beszélgetésre is partner, igazi emberi jellemmel rendelkezik.
Volt pár éve, hogy az egyik kutyának azonnal kellett segítség, mondta, éppen nem ér rá, de vigyem, megoldjuk. Mindezt este fél8kor.[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
-
Papaj x
senior tag
válasz kungzi #149826 üzenetére
Régen én az elfin üvegesét ettem (ez jött be a legjobban), bár jópár éve nem, azt anno a tescoban kaptam.. Remélem még most is van, s ugyan olyan. ('16 körül vettem utoljára.. )
-
Papaj x
senior tag
válasz diablo1984 #149756 üzenetére
Pedig van, nekem is mondták már.
[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz Peti78 #149632 üzenetére
Igen, Ő még nem esett át a ló túl oldalára, azért is ajánlottam, plusz az árak is korrektek.
Nem nézi le a "tudatlant", hanem segít, hogy hogyan tudod megoldani esetleg, avagy mivel."A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
válasz Peti78 #149627 üzenetére
Nincs mit.
A felső sor, de ez "belső" adat, ergo nem a színkód (kevert szín "sorozatszáma"), mint az esetlegesen járműveknél - ez sem igaz, csak így érthető-.
Matrinyát érdemes megtartani.[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz Chesterfield #149303 üzenetére
Megtudta, hogy akciós a sajtburi, lehet azért sietett..
Én is ezt kívánom, csak olyan helyen, ahol nem laknak.
Remélem senki nem sérült meg, s biztosító is fizet az esetleges a károsultnak.De esküszöm, aki ilyet csinál, én agyon verném...
[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz bul07 #149235 üzenetére
Nálam két comfortx van, két különböző emberke szerelte fel, mind a 2 jó ismerős. (hivatalos cég)
Vagy ők hazudtak, vagy akkor én fogok.
Ha egy adott márkával szerződésben vannak, ergo csak azt szerelik, hozzávetőleg fél áron kapják meg, s arra van még a szerelési költség... (természetesen kisker ár+szerelési költség lesz..)
Amit, el is hiszek, hacsak nem saját zsebből rakták fel nekem, mind a kettőt.
Az első klímám közel 4 éve került felszerelése, s a kiskeres listaár alatt, jóval.. S még kocsikázás, stb, 2 ember munkája.
Számszerűsíthetem is, de az első klíma is kisker ár alatt 40 ezerrel lett felszerelve.. Ergo, ne féltsünk itt senkit, meg ez a monopol helyzet, füst szaga is lehet/van.
Mindenki úgy keresi a pénzét ahogyan tudja, sőtt.. Csak ne legyünk/legyenek álszentek..
S mindenkinek ott a lehetősége, hogy ezt tegye, ergo nem erre értettem..[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz KROK640 #149129 üzenetére
Megértem, nálam is volt létjogosultsága, 6 éven keresztül hozzávetőleg.
Sok gépem túlélte, majd diag gépbe került. Megbízható, gyors volt.[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz KROK640 #149127 üzenetére
Abból is volt 1 véletlen, nagyon szerettem.. Jópár évig az volt az autó diagos gépemben, ami kb. 0-24ben ment olykor, mert csak leraktam, s ottmaradt.
Én maradtam Samsung terén, "hosszú" távon ez vált be.[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz Pyttawrx #149123 üzenetére
Pont, hogy nem szar..
Jelen kontextusban igen, de nem ez volt a lényege a dolognak.
Pont az, hogy a régi 840-850-860 mai napig még mennek, ami még megvan belőlük."A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
válasz Pyttawrx #149121 üzenetére
Észrevettem, hogy belépő. Mérges voltam, hogy azt választottam.. Általános felhasználásra kellett volna, csak..
Kingstonok sokaságával sosem volt semmi bajom, Patriot, Crucial, csak baj volt vele, nekem legalábbis.. Sajnos..
Maradtak a régi 840, 850 ek, még m2re nem váltottam, abból is erre. Bár, ez lehet egyéni eset..
Ergo, nem akartam én lépkedni sehova sem, csak a 80/50-es régi szarokat lecserélni..[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz mezis #149119 üzenetére
Nekem bx sorozatú volt, pcx-től.
Eleinte még bevizsgálás, stb, majd automatikusan küldték a többit már, végén már előre.
Nekem így nem volt jó tapasztalatom a márkával.. Remélem nálad más lesz.[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz Williamgrant #149111 üzenetére
"Az kemény..."..
-
Papaj x
senior tag
válasz mezis #149112 üzenetére
Anno 3 db Crucial -t cseréltettem 2 nap használat után, lehet rossz széria volt..
A 4. is pár hónap után olyan fizikai állapotban volt, hogy.."A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
válasz Pyttawrx #149108 üzenetére
Igen, így értettem, csak nem ilyen alapossággal fejtettem ki.
Ugyanakkor lehet átsiklottam felette, de nem láttam, hogy mi az igény, s ki lenne-e használva."A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
Spec én találkoztam olyan lapokkal (bár főleg brand gépek esetében-más nagyon nincs a kezeim között), hogy ha a pcie támogatás nem megfelelő szorzós, akkor sem ment.
Én nvme-t használok , itt biztos megéri a váltás, de a sata 3-sima m2-nél én is úgy tapasztaltam, hogy fölösleges..[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz Williamgrant #149085 üzenetére
Átnézem az árazást.
[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
Eladó, topic lakóknak kedvezmény!
Adatok:
Gigabyte H110M-S2
I3-7100
16Gb DDR4
512 Gb SanDisk SSD 100/100%
500Gb merevlemez 100/100%
Gigabyte GV-N1060WF2OC-6GD
Zalman plexis házikó, elől rgb-s ventikkel
DeepCool DE-530 tápÁra: 179.900. HUF
-
Papaj x
senior tag
Esetleg keres valaki mostanában "gamer" pc-t?
Eladnám a gépem.[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz RandomName #148948 üzenetére
Kiszedtem, full tiszta, csillám ép..
De van itt ép/új csillámom valahol, hátha csak nem látom a hibát a csillámon.. Bár meglepődnék.. Az előző kettő után..
Próbát megér, az biztos.[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz RandomName #148946 üzenetére
Nem a csillám égett át.
Csak ott jött ki a korom.. Felette.. Ergo valami "lángra kapott benne"..[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz mezis #148944 üzenetére
Igen. Ebben az utolsó esetben a csillám alól, még kormos is...
Előzőnek csak füst szaga volt, majd füst, nyomot nem láttam.
Mivel ezen esetek gtk-k, egyiket sem szedtem szét, értelmét nem látom..[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
Semmi cicoma nem kell, 2 tekerő gomb, s ennyi.. Eddig a Gorenje adta meg magát a leghamarabb, pedig esténként a kis vacsorát melegítem benne, s ennyi..
Igen, ez a gorenje is 21 liter volt. De nem gondoltam, hogy azt a külső méretek alapján számolják ki kb..
mezis: árammal baj az van, de csak a mikró döglik, mindből kiszáll a füst..
Klímák, szárítógép, mosgép, villany tűzhely, indukciós lap, házi vízmű, stb stb.
Van felvétel gyakran, de semmi nem döglött még meg, csak a mikró. Abból ez a 3...[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
Üdv mindenkinek!
Természetesen garancia idő után, már nem tudom hanyadik mikró romlik el?!
Esetleg 30 e környékén van tapasztalata valakinek azzal, hogy mifélét érdemes ezen összegért?
Az utolsó ez gorenje volt, előtte lg, sharp..[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz KROK640 #148762 üzenetére
Mindnek megvan a maga funkciója..
Plusz nem egy áll full felújítás alatt.-Bmw e30 (teljes generál, de már 10 éve húzódik kb..)
-Skoda Fabia 1.2 (motor generál)
-Vw Transportes T5 1.9 pd - árubveszerzős
-Merci W202 szívó 2.0 automata (full felújítás alatt)
-Skoda Felicia 1.3 MPI (szaladgálós)
-Megane 1 1.6 16V benzin-gáz (szaladgálós-munkás)
-Bmw E36 - várja a 4.4 V8 szivet
-Bmw E39 30d automata - asszony használjaBmw E92 30d-m azóta eladtam, ugyh már csak 8.
-[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz Williamgrant #148727 üzenetére
Pedig nem akartam..
-
-
Papaj x
senior tag
válasz aero. #148702 üzenetére
Gyanítom ebbe a kiírósba nem szállok bele, de a 39 4.4 az azért kecsegtet. (nekem egy tourung 30d van ebből)
Kb. az udvarom úgy néz ki, mint egy kereskedőé, avagy méh telepé, nézőpont kérdése. (9 saját autóm van jelenleg is, hála istennek párat eladtam az utóbbi időben)
Öcsémnek készítem 36 4.4-et manuállal.
Imádom az 1.3 mpi feliciam, az 1es meganom 1.6 16V-vel, a t5öt 1.9 pdvel, meg ugye a 39et 30d-vel. Fabia 1.2, 1.4 is nállam bevált volt..[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
Üdv!
DDR4 Udimm memória nincs valakinek elfekvőben, amit nem használ?
Tesztre kellene, ha jó, meg is vásárolom, márha eladó."A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
válasz Aryes #148562 üzenetére
hcs57: Remélem. Régen volt egy jó Sony kamerám, csak egy vásárló után véletlen eltűnt, s nem találom..
Aryes: Próbáltam én már mindent nyomkodni, de nem változott semmit...
Próbáltam az említett szoftvereket is, nem mondom, hogy nem jobb, de nem jó..[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz hcs57 #148556 üzenetére
Létjogosultsága lehetne. Csak amikor adott esetben 26 féle monitort kell mihamarabb eladásra kínálni, ez olyan időt vesz igénybe, hogy.. Plusz persze álványról fotózva, stb..
De a végén lehet az lesz, hogy veszek egy fényképezőt, csak mivel telefonom is haldoklik, próbáltam a kellemeset a hasznossal össze kötni..[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz mezis #148530 üzenetére
Először is köszönöm mindenkinek Is a telefonnal kapcsolatos hozzászólást!
Van a telefonon is, de nem képes akkor sem értelmes fotót készíteni, ha egy fényerővel teli kijelző is szerepel a képen. Pedig nincs sötét, közel sem..
Össze vissza fókusz, csak a színek változnak, de ilyenkor sem a képernyőről, sem pedig pl a talpáról nem sikeról fotót készíteni.
Ahogy mondtam, kivételt képez egy sötét háttér, csak akkor közel sem olyan az élménye a képnek..[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
-
Papaj x
senior tag
válasz hcs57 #148505 üzenetére
Nem közvetlen világítok, ergo a helyet próbálom nagyobb fényben tartani. De nem képes lekezelni egy fekete keretes monitort, amin kép jelenik meg fénnyel. Vagyis, nem sikerült még..
Egyértelműen az a baj, hogy nincs jó világítás, de már nem tudom hol keressem a hibát.. Vagyis a megoldást nem találom..
Ha a monitoron sötét kép van, akkor "vállalható" fotó van. De hogy egy világosabb kép kerül rá, a vajszínű asztal narancssárga, plusz kb. semmi nem érzékelhető..[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz 7Sony7 #148503 üzenetére
Köszönöm, megnézem.
Motortérben én is fényképeztem már sokat a 20 év alatt (ezzel nyilván nem ennyit), akkor nem tapasztaltam eme problémát..
Ergo az adott számot, vagy amire kíváncsi voltam, mindig láttam, jó minőségben.[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz hcs57 #148501 üzenetére
Próbáltam én már mindenhogy megvilágítani, csak ennek következménye az volt, hogy telibe reflektor, izzók/fény miatt nem sikerült fotózni, mert túl sok volt már akkor. Ergo, sehogy sem jó..
Tudom, hogy ez egy szakma, de nekem olyan képeket sikerül csinálni, hogy...
Vállalhatatlan, ha nem nappali fényben kint készítem kb..
Próbáltam én már hideg, meleg, vegyes, köztes színhőmérséklettel, nem tudtam kivilágítani úgy, hogy ezen készülékkel értelmes képet tudjak készíteni.
Vagyis de, egy asztali erősítőről sikerül, mivel annak nincs plusz fénye, vagyis elenyésző..[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz hcs57 #148499 üzenetére
Persze, ez tiszta sor, mármint a jó fotót nem telefonnal készítik. Ezért is jegyeztem meg, hogy nem stúdió minőségű képet várok, de ettől jobbat, ha lehetne, illetve melyik a "legjobb" telefon erre esetleg.
Állítgattam én már mindent, nappali fénynek megfelelő színnel is világítottam már, de egy sötét terméket lefotózni, adott esetleg amiben fény is van, kb. lehetetlen..[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
Üdv mindenkinek!
Esetleg van közöttünk telefon guru?
Szeretném a redmi 8t-m lecserélni.
Elvárás: minél nagyobb mAh-s akksi (mondanám minél több üzemidő), s jó kamera.
A 8t-m pl. nem tud fókuszálni a fotózott elemre, vagy ha igen, teljesen más színek, illetve a szemmel látható (esetleg egy monitoron hibák) nem láthatóak.
Teljesen laikus vagyok ezen téren.
"Jó" fény viszonyban, ergo napsütésben, természetben nincs ilyen gond, de bent a "műhelyben" sötétben, hiába világítom ki a fotózandó terméket, kb... Kaka. Elmegy a szín, s kb minden...
Nyilván nem stódió minőségú képeket várok, de ettől jobbat..Előre is köszönöm.
U.I.: Almás, s nem google support készülék nem érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz saril #148388 üzenetére
Most nézem, a lényeg lemaradt. Pár napja égett le a házuk, elektromos hiba miatt. Vagy kérsz személyi számot is?
Azóta barátoknál laknak.. Még lehet..
Laptopot ajánlok fel, segítek a rákosoknak, menhelynek, s kb. mindenkinek, s ebbe Te kötsz bele? Fáradt vagyok, lehet túlreagáltam.. De nem értem, mire fel..[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
Hja, illetve most halt meg az apja.
Keresni akarod még?? Az értelmét??
Csináld bro..
Ezen megnyilvánulásoddal sajnálom, hogy Te is jogi alappal élsz.. Ne haragudj, de így gondolom...
Mai világban véleményt alkotni úgy, hogy nem tudjuk, hogy mi van mögötte, az elfogadott.. Csak... Ezért tartunk itt.. Fújja a saját igazát, aztán nem érdekli az, hogy mi is van, s miért..
Kisebb gondja jelenleg is annál, hogy milyen telefonja van, örül, h luk van a seggén..[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
Akkor elmondom.
Az úr külföldön dolgozik, olyan pénzekét, amit itthon látni kb..
Csak jött a vírus, jött a háború, jött a minden, s nem tudott vissza menni.
Megjegyzem, olajfeldolgozó. Akkor milyen egyénről van szó?
Ilyen hozzászólással, Te is a...
Megint "elárulja az egyént", nem mind1 neked? Köteketdsz?
Ha nem érdekel, minek bomlasztod...
Aranyos, az..
Azt hittem ez nem facebook..[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz saril #148385 üzenetére
Nem szoktam személyeskedni, de p@raszt vagy. Én segíteni próbálok, Te meg ítélkezel.
Ha ennyire unatkozol, ezt engedd el.. Köszönöm.
Az, hogy miért van ez, meg nem a Te közöd, s meg sem értenéd....
Ha nem kell, ne reagáld le, s ne a miértjét keresd...[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
Egy ismerősöm sajnos megszorult, s lenne neki eladó egy Samsung Galaxy Z Flip 3, gyártói garis, kp-s fizetésű készüléke. ('21.12.05 vásárlás)
Ha valakit esetleg érdekel, keressen meg.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akciókamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HTPC (házimozi PC) topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- RAM topik
- Külpolitika
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...