Keresés

Aktív témák

• elfelejtette

veterán

válasz Kryczek #24985 üzenetére

Nekem az tetszett, mikor a busz szép lassan gurult a Buszállomásnál a Széchenyi utca felöl a Nyugati utcai keresztezödés felé, mert azt látta a lámpa melletti számlálón, hogy 10 másodperc múlva zöldre vált, és pont be is ért a lámpa alá, mire az nullára váltott, és átgurult a keresztezödésen, csak már azt nem látta, hogy a lámpa mégsem váltott zöldre, mert nem volt szinkronban a számlálóval...
    Még szerencse, hogy nem jött pl. egy bazi nagy kamion lendületböl a Nyugati utcán, mert simán oldalba kapta volna a tömött buszt.

• GIJoe

addikt

Nem az a baj hogy lorcsi a PHról nem tudja a KRESZt, hanem az hogy a házunkban lakó középkorú tanárnéni is áthasít a piros ellenére a mezei zebrán, + hiába van itt feltúrva az út az se zavarja, pedig nekik kellene a csemetéket felhomályosítani, hogy mocskos drága a temetés vagy egy jófajta kerekesszék.

A másik véleményemmel pedig nagyon népszerűtlen leszek, de leírom :U
    Jó értem én ezt a Critical Masst, hogy civil kezdeményezés meg tömeg élmény, de akkora baromságnak tartom. Miért kell minden NYi hülyeséget utánozni, mi következik? Flashmobozó tinik a nagytemplom előtt?? Baromság

Csináljunk Critical hárdver mászt! :) Összegyűlnek a PHsok mindenki fogy egy alkatrészt a kezébe és elkezdünk mondjuk nem időjárást előre jelezni, hanem ciripelni mind egy régi winyó! :D Sörözünk is, a legvégén pedig ha más nem egy nagy LANparty :D
    VAGY egy igazi live hardver zsibi :P

• Laraxior

titán

;]
    ez csupán az autósok felől egyfajta irigység :))
    Én is előretekerek akár a szembejövő sávba is átmegyek ha nagyon hosszú a sor és nem férek el. Ha meg nagyon nem jön semmi keresztbe, körülnézek, fakabátok sehol... megyek. Miért álljak ott ha egyszer mehetek. Reggel hajnali fél5kor is pirosat mutat a lámpa a vámospércs - budai sarkon, holott köbö félévente egyszer találkozok autóssal... Majd ott álldogálok, várva a lámpára.. jóhogy nem :)

Aktív témák