- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz
Kryczek #24985 üzenetére
Nekem az tetszett, mikor a busz szép lassan gurult a Buszállomásnál a Széchenyi utca felöl a Nyugati utcai keresztezödés felé, mert azt látta a lámpa melletti számlálón, hogy 10 másodperc múlva zöldre vált, és pont be is ért a lámpa alá, mire az nullára váltott, és átgurult a keresztezödésen, csak már azt nem látta, hogy a lámpa mégsem váltott zöldre, mert nem volt szinkronban a számlálóval...
Még szerencse, hogy nem jött pl. egy bazi nagy kamion lendületböl a Nyugati utcán, mert simán oldalba kapta volna a tömött buszt. -
GIJoe
addikt
válasz
Kryczek #24985 üzenetére
Nem az a baj hogy lorcsi a PHról nem tudja a KRESZt, hanem az hogy a házunkban lakó középkorú tanárnéni is áthasít a piros ellenére a mezei zebrán, + hiába van itt feltúrva az út az se zavarja, pedig nekik kellene a csemetéket felhomályosítani, hogy mocskos drága a temetés vagy egy jófajta kerekesszék.
A másik véleményemmel pedig nagyon népszerűtlen leszek, de leírom
Jó értem én ezt a Critical Masst, hogy civil kezdeményezés meg tömeg élmény, de akkora baromságnak tartom. Miért kell minden NYi hülyeséget utánozni, mi következik? Flashmobozó tinik a nagytemplom előtt?? BaromságCsináljunk Critical hárdver mászt!
Összegyűlnek a PHsok mindenki fogy egy alkatrészt a kezébe és elkezdünk mondjuk nem időjárást előre jelezni, hanem ciripelni mind egy régi winyó!
Sörözünk is, a legvégén pedig ha más nem egy nagy LANparty
VAGY egy igazi live hardver zsibi -
Laraxior
titán
válasz
Kryczek #24985 üzenetére
ez csupán az autósok felől egyfajta irigység
Én is előretekerek akár a szembejövő sávba is átmegyek ha nagyon hosszú a sor és nem férek el. Ha meg nagyon nem jön semmi keresztbe, körülnézek, fakabátok sehol... megyek. Miért álljak ott ha egyszer mehetek. Reggel hajnali fél5kor is pirosat mutat a lámpa a vámospércs - budai sarkon, holott köbö félévente egyszer találkozok autóssal... Majd ott álldogálok, várva a lámpára.. jóhogy nem
Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest