Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
seweren
csendes tag
Win particiot szeretnek mountolni, ugy hogy mar bootolas utan elerheto legyen a tartalma minden felhasznalonak. MP3 playing miatt.
/etc/fstab -ba beleirtam ezt a ket sort:
#/dev/hda1 /mnt/win ntfs dev,ro,user,auto 0 0
/dev/hda1 /mnt/win ntfs defaults,noexec,ro 0 0
semelyikkel se muxik, ha root jogra valtok, akkor rogton latom a tartalmat, ha sim felhasznalo jogban akarom mountolni, akkor meg root jogot ker. Mit rontok el? -
seweren
csendes tag
Hellosztok, Gaim topic nincs, de akkor ideirok. Tök kicsi a beszélgetésnél a Gaim betűje, meg szivesen formáznám, könnyedén, és állítólag létrehozok egy .gtkrc-2.0 file homeba, és editorolom, és még példát is láttam hozzá, de nem tudtam leszűrni belőle, hogy mizu.
Tehát csak ennyi a kérdésem, hogy mit irjak bele a fileba, hogy nagyobb legyen a chatelesnel a betu, és még mondjuk a szint is meg utdjam mondani neki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest