- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
seweren
csendes tag
Win particiot szeretnek mountolni, ugy hogy mar bootolas utan elerheto legyen a tartalma minden felhasznalonak. MP3 playing miatt.
/etc/fstab -ba beleirtam ezt a ket sort:
#/dev/hda1 /mnt/win ntfs dev,ro,user,auto 0 0
/dev/hda1 /mnt/win ntfs defaults,noexec,ro 0 0
semelyikkel se muxik, ha root jogra valtok, akkor rogton latom a tartalmat, ha sim felhasznalo jogban akarom mountolni, akkor meg root jogot ker. Mit rontok el? -
seweren
csendes tag
Hellosztok, Gaim topic nincs, de akkor ideirok. Tök kicsi a beszélgetésnél a Gaim betűje, meg szivesen formáznám, könnyedén, és állítólag létrehozok egy .gtkrc-2.0 file homeba, és editorolom, és még példát is láttam hozzá, de nem tudtam leszűrni belőle, hogy mizu.
Tehát csak ennyi a kérdésem, hogy mit irjak bele a fileba, hogy nagyobb legyen a chatelesnel a betu, és még mondjuk a szint is meg utdjam mondani neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest