Hirdetés
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- Bluerainbow: LYNE -LEZÁRULT-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
Hello
Felraktam egy wifis gépre a debiant net ugye nincs, telepítettem a wireless toolst, még kellene a networkmanager ha minden igaz, de nincs ilyen csomag, meg még synaptic sincs. Létezik hogy ezek nincsenek rajta a cd-n? -
fradi81
veterán
[link]
Hogy lehetne eltűntetni a tolószék ikont? Egyszer elindítottam azóta töröltem mindenhonnan de semmi.
Meg hogy ne jelenjen meg a helyekben csak az, amit beleírtam az fstab-ba. Tehát csak adatok és seagate kell. -
fradi81
veterán
helo
vboxban friss telepítés után átírtam a sources.listet, minden squeeze-t testing-re hogy legyenek újabb telepíthető csomagok. Majd erre ezt adja a
[link]Mit rontottam el?
-
fradi81
veterán
Helló
Compiz hogy szokott elindulni magától? Indítópultba meg szolgáltatások-ba nem szokott benne lenni, szóval az eredeti megoldásra lennék kíváncsi.
-
fradi81
veterán
Hello
Van telepítve vboxbs egy alap debian + xfce4, mi kell ahhoz hogy betöltődjön egy grafikus bejelentkező felület? Egyáltalán van sajátja az xfce-nek vagy gdm-et kell csak telepíteni?
-
fradi81
veterán
Milyen tárolót kellene felvenni hogy telepíthető legyen a libreoffice?
-
fradi81
veterán
Hello
Ha debian telepítésekor nem engedéylezem a grubot, majd LMDE-ben kiadok egy update grub parancsot, akkor megjelenik a debian a grub menüben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ketogén étrend
- Anime filmek és sorozatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lightyear - befektetési app
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest