Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooooobi
őstag
Karácsonyi vásár alatt terveztem megvenni, igy kapora jött ez az ingyenes epic akció. Nekem csak a sima sikerült, de neten olvastam a kibövitettben lévö extra dolgok kicsit elvesznek a hangulatbol, mert nagyon megkönnyitik a szállítást igy ennek is örülök, jobb mint a semmi.
Lenne egy kérdésem, az elsö 5 órát amit beleraktam simán csak az exe iniditásával értem el. Na most meg elindítottam az epic storebol és nincsenek bent a mentések. Na most közben rájöttem, hogy hol található a gépen a save. "C:\Users\*****\AppData\LocalLow\KojimaProductions\DeathStranding"
ezen belül van egy ilyen könyvtár: e704577b2..... ezen belül ugyan ugy megtalálhatóak a savemappák.
Ha ide berakom az egyel fentebbi mentéskönyvtárakat akkor már az epicböl inditva is látszik, képet is mutat meg pontos idöt de ha be akarnám tölteni akkor azt mondja hibás. Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy most már akkor mindig csak a DeathStranding.exe-vel inditsam és ennyi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- iPhone 16 128GB Pink - 128GB Független 91% Akku
- Xbox One S 1TB
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest