Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Egy majdnem fél év szünet után folytatom a játékot. Most már végigviszem, ha "nem sokára" itt a 3. rész.
Viszont most nézem, hogy szinte minden fejezetből hiányzik nekem 4-5 audio napló, feljegyzés (6 .fejezetnél tartok). Ez most azért van mert ennyire figyelmetlen vagyok, vagy ezek nehezebb fokozaton, vagy újrajátszásnál érhetőek el?Az első résznél szinte mindent be tudtam gyűjteni és, mindig körülnézek, szóval meglepett.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Autós topik
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Jövedelem
- Milyen videókártyát?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Analóg fényképezés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A55 - 256 GB - kék (311) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Minőségi dobozos Asus TUF RTX 3070 VGA kártya garanciával!!! AkciÓÓÓ
- Apple iPhone 14 Pro - 256 GB - szürke (310) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max - 128 GB - kék (309) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Apple iPhone 14 - 128 GB - feher (308) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest