Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Szia.
Pont tegnap fejeztem be én is a 2.-ik részt. Hát kiidegelt rendesen. Nem szeretem,amikor futni kell,mint a battlefield vagy COD-okban. És a vége ahogy mondod siralmas. De legalább nem pusztulsz bele a kisgyerekek csapásaiba, mint ahogy azt a küldetések közben szokás

Mind az első, úgy a másodikat (és majd a 3.-ikat) is elkezdtem újra,mert kíváncsi voltam az új ruhára benne. Az elsőnél nagyon eltalálták a katonai szerkót!!! A 2.-iknál közepes,de tetszik
A 3.-ikra leszek igazán kíváncsi,de azt COOP-ba tolom unokatesómmal és bizony sokáig el fog tartani, mert annyit szarakszik az origin és az EA,hogy tele vagyunk kapcsolati hibával...
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest