- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
válasz
LordDarkness #2554 üzenetére
az a baj h alaplapja válogatja. De amúgy jó kérdés.
-
Pero
senior tag
ahogy látom Te is keresgélsz jól szuperáló DDR3 at 720 mellé, milyen lapban kel h menjenek UD4P? kíváncsi leszek kinek mi válik be, most gondolkozom Ősitől ballistix-en vagy supertalenten, mert reaperből 1600osat nem fogok tudni szerezni,
-
Pero
senior tag
UD4P vel is szép eredmények születtek, nekem is majdnem az lett, de mindenesetre ha megvan a lap akkor ha tudod úgy vegyél memót, hogy előtte ha tudod próbáld ki. Konfigos kollégának az UD4P van ha jól tudom, és neki a reaperekkel ment jól. ős is porul járt az platinumokkal, ami meg a 16 ill23k-t illetii inkább legyendrágább de menjen, mint h spórpltam 7ropit de nem megy rendesen, .
-
Pero
senior tag
hali, használ innen valaki DDR3as memót AM3as AMD konfigban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Windows 11
- Házimozi haladó szinten
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- India és az AI a McDonald's jövője?
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest