- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
flatland8
csendes tag
udv!
Most készülök új konnfigot összeállitani és memória válsztásnál szeretnék tanácsot kérni.
Az alaplap egy EVGA P55 FTW, proci pedig egy INTEL Core i5-760 lenne. Cél a 4Ghz(vagy több) 24/7 stabilan. 775/ddr2 hoz vagyok szokva és egyelore ez az egész i/ddr3 tuning téma elég magas.
8Gb memóriát szeretnék. Megelégednék az 1600/CL8-al. Nem is szeretném őket tovább húzni. Maradnának alapfeszen és órejelen.
A kérdés az lenne, hogy a 2x4Gb vagy a 4x2Gb lenne a jobb választás?
Azt tudom, hogy mindig a kevesebb modul a jobb... de egy haverom azt mondta, hogy valahol olvasott valami olyat, (idézem) "a 4Gb-s modulok megeszik a procit..."
mármint, hogy nem birja oket vezérelni, esetleg tuningnál gondod okoznak. Nem tudom ebből mennyi az igaz
2x4Gb ból lehet, hogy ezt venném: [link]Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest