Hirdetés
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette
üzenetére
AMD tech docs-ok böngészése során annyira jutottam, hogy még az FM1-es Athlon prociknál is csak 2db dual-rank modult támogat, az FM2-es specifikációnál írja a simgle-rank modulokat, szóval AM3 vonalon tuti nem fog menni...
-
polarx
tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
Nem panaszkodás képpen írtam. Megnéztem a listát de az is oda volt írva h a teljesség igénye nélkül. 1600 as memória pont nem volt de 1833 as volt ami kompatibilis volt. Ezen két információból azt szűrtem le h nem lehet baj, és az ocz-nek van kimondottan black edition memóriája is, nem gondoltam volna h ebből gond lehet e. A gép ajánlós topikot olvasgattam én de csak az volt mindig oda írva h nem szeretik se alaplap nem volt megnevezve, se konkrétan az ok. De ha nincs megoldás akkor, ok , ha lehet vmit tenni ez ügyben akkor szívesen várom a javaslatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elden Ring
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bittorrent topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő